Referanser

Anders, 37 år  fra Oslo

Jeg ønsket å gå til en matchmaker rett og slett fordi jeg var lei av å bruke tid på å date «feil damer».

Stine fikk meg til å føle meg komfortabel og ivaretatt fra første stund. Hun hjalp med meg å tydeliggjøre hva jeg egentlig er ute etter og kartlegge behov som jeg ikke selv hadde tenkt over. Og det beste er at hun har stor tilgang på flotte damer som jeg selv ikke har. En kan merke at hun har ekte lidenskap for jobben sin og gir alt hun har for å lykkes med sitt «oppdrag». Matchmaking er mer «naturlig» enn hva man tror, og jeg kan varmt anbefale dette videre.

 

Inger-Mari, 48 år fra Drammen

Rita har en personlighet som gjør det lett å åpne seg til henne. Når jeg møtte henne første gang, merket jeg umiddelbart at hun er en rolig og varm person, og jeg fikk følelsen av at hun ville meg vel. Hun er en person man får tillit til, og man merker at hun er genuint opptatt av kundene sine. Jeg kan anbefale en samtale med Rita på det sterkeste.

 

Eldbjørg 56 år fra Lørenskog

Jeg var låst i et tankemønster og hadde dårlig selvtillit. Jeg trodde ikke jeg var bra nok for andre, selv om jeg ikke fikk negativ kritikk fra noen.

Evelyn hjalp meg å endre det negative til det positive. Hun ser hele deg og er bare så fantastisk som person. Kan varmt anbefale henne til alle som bærer på noe.

 

Marit, 45 år fra Lillestrøm

Med hjelp fra Evelyn så har jeg opplevd mer trygghet som har gitt meg en god frihetsfølelse til å ta valg som har gagnet meg best.

 

Veronika, 44 år fra Enebakk

Uansett hva dette her blir til, så sier jeg bare: Hvis du greier det kunststykket å finne en som passer for meg, så er du god! Da skylder jeg deg big time! ;)

Hei Vidar! Nå har jeg endelig klart å å få ham, han som du du foreslo for meg. Jeg skylder deg en STOR takk for at du fant Tom <3 til meg. Det hadde vi aldri klart alene, så sære som vi er! Jeg er evig takknemmelig for den jobben du har gjort :)

  

Arne, 56 år fra Asker

Jeg ble kontaktet av en venn som fortalte om et matchmakingbyrå.  Jeg tenkte at dette var interessant og hev meg utpå.

Møtet med Kathe var veldig bra. Vi ble godt kjent og jeg opplevde det mer som en hyggelig samtale enn et intervju. Kort tid etter fikk jeg en forespørsel, noen bilder og en beskrivelse av en mulig date. Jeg syntes hun var interessant og begynte å date. I dag er vi kjærester og har det veldig bra:)

Jeg takker Kathe for coachingen som gjorde at vi kom på rett spor i den litt skumle tiden før vi ble kjærester.