Kurs/event 25 mai - Grand Hotel - Åsgårdstrand

Kurs/event 25 mai - Grand Hotel - Åsgårdstrand

Venus og Mars er stolte av å presentere et kurs som mange av våre kunder og kandidater har etterspurt. I løpet av nærmere 3 år med matchmaking har vi hatt over 750 mennesker inne til samtale og gjort en masse erfaring hva dere single har på hjertet og ønsker i fra oss.

Innhold: Kurset kommer til å bli en fin blanding av sosiale gruppeoppgaver, korte foredrag, diskusjoner/samtaler i plenum og i små grupper. Vi skal ta for oss: De egenskaper du søker/finner attraktive hos det motsatte kjønn og de egenskaper du selv har på ditt beste. Hvilke egenskaper kvinner søker hos menn, og hvilke egenskaper menn søker hos kvinner? (Morsom gruppeoppgave). Hvordan kan en bryte isen for å få god kontakt med andre mennesker?

Vi skal også gjennomgå ulike personlighetstyper og hvilken type personlighet du søker hos en partner. Og vi skal selvfølgelig komme innpå hva du virkelig ønsker deg i et forhold. Hvordan ønsker du at en partner skal vise sin kjærlighet ovenfor deg? Hva er det du har å gi tilbake?

Alt vil foregå i en trygg ramme. Både menn og kvinner i sin beste alder er invitert til å delta, så her kommer dere til å bli godt kjent med mange flotte mennesker. Vårt mål er at kurset skal være hyggelig, sosialt og lærerikt, og at dere går derfra med et stort smil 🙂

Kurset vil finne sted på Grand Hotel i Åsgårdstrand i sine koselige sommeromgivelser. Vi har booket et stort og flott konferanserom med utsikt til sjøen. Det vil bli rikelig med pauser for sosial mingling og en god lunch (buffet).

Kursholdere vil være Hilde K. Vallestad (matchmaker i Vestfold, coach, homeopat MNHL) og Vidar Tollefsen (coach, pedagog, matchmaker og daglig leder av Venus og Mars AS).  Vi gleder oss veldig til å bli kjent med dere og håper også vi kan få matchet noen av dere i etterkant mot kunder/kandidater i systemet. (Hvis dere da ikke finner kjærligheten på egenhånd, noe som også er sannsynlig).

Pris: 1990 kr. Tid: 25. mai kl. 10.00 - 16.00. Lunch inkludert.

PS! Samme kurs ble holdt på The Well 12. mai med stor suksess, men dette blir nok enda bedre 🙂

For påmelding/mer info bruk knappen eller send epost til info@venusogmars.no

NB! Begrenset antall plasser til 20 stk! 

 Kontakt oss   Om oss   Påmelding