29. februar Singel fest πŸ’˜

29. februar Singel fest πŸ’˜

Lørdag den 29. februar, merk dere datoen πŸ˜‰, arrangerer vi en morsom og hyggelig fest for single som kommer til å bli husket lenge.

Det begynner med at vi samles baren/loungen på Scandic St. Olavs plass kl. 15.30. Vi organiserer det slik at alle menn prater med minst 20 kvinner i 1-2 min, bare for å bryte opp isen, slik at det blir lettere å komme i kontakt med dem senere på kvelden. Alle er single, har navnelapper (med fornavn) og kommer dit for å bli kjent med nye hyggelige mennesker

Kl. 17.00 blir det stand up komedie med Martin Due. Etter at Martin har varmet dere opp så fortsetter vi med et show der Venus og Mars skal matche et par utvalgte kvinner og menn på en morsom måte. (Vi forhører om samtykke før vi plukker ut). Flotte premier!

Deretter blir det ny runde med mingling i baren. Nå vil flere av matchmakerne til Venus og Mars være blant dere. Vi satser på at mange single finner hverandre i denne hyggelige og uformelle settingen.

Kl. 19.00 avsluttes kvelden med felles middag i restauranten på Scandic (valgfri påmelding). Det blir en «Sharing meny» med forskjellig god mat + dessert. Mennene tar med seg tallerkenen og bytter litt plass underveis.

Vi garanterer: Alle som deltar vil få en hyggelig og minnerik aften. Smilemusker og lattermuskler kommer til å bli godt brukt. Dere vil bli kjent med en rekke hyggelige single mennesker, og vi er helt sikre på at det kommer noen kjærestepar πŸ’˜ ut det. Ja, for der jo en helt spesiell dato πŸ˜‰

Begrenset antall plasser!  -  Sitter du fremdeles på gjerdet og lurer på om du skal bli med????

StedScandic St. Olavs plass. ca. 7 min å gå fra Nationaltheatret

Tid: Lørdag 29. Februar kl. 15.30 – 19.00 – Aldersgruppe: 35-65 år

Pris: 1295 kr (inkludert middag) - 695 kr (uten å være med på felles middag)

Full refusjon hvis dere avbestiller 7 dager før

 Interesse/påmelding  Bli matchet