MYE SNUSK I DATINGBRANSJEN

MYE SNUSK I DATINGBRANSJEN

Denne måneden har media fokusert på baksiden av nettdating og dating apper. Forbrukerinspektørene (NRK) tok opp temaet med falske datingprofiler, «ghosting», og datingsider som kun appellerer til sex. Vi har alltid visst at det har vært mange falske profiler på datingsider, men at omfanget var så stort overrasket også oss. At det finnes egne norske nettsider for Sugar Daddies/Sugar Mamas som søker yngre «partnere» er bare moralsk forkastelig. Anbefaler dere også å se den norske dokumentaren Lovehurts.com eller Svindeljegerne (TV3) om Carina som ble svindlet av en mann hun traff på Tinder.

Det er ikke vår intensjon å svartmale alt som har med nettdating og dating apper. Mange tusen nordmenn har funnet kjærligheten der. Vi ønsker bare å påpeke at det finnes andre alternativer til dem som søker noe seriøst.

 

Forskjell på matchmaking og nettdating

Som matchmakere jobber vi for å skape langvarige forhold, og har bare seriøse kunder. Våre kunder får personlig oppfølging fra oss. Vi møter dem ansikt til ansikt og gjennomfører en omfattende kartleggingsamtale. Da blir vi godt kjent med dem og hva de søker etter hos en partner. Kandidatene som vi presenterer for kunden er også kvalitetssikret, og har i tillegg lyst til å bli kjent med dem. Våre kunder slipper derfor å gjøre den tunge jobben med kontakte andre mennesker, skrive masse meldinger frem og tilbake osv. På den måten blir kunder og kandidater godt i ivaretatt. De slipper å utgi seg selv på nettet og risikere å møte på feil type mennesker.

Det viktigste er kanskje ikke hvordan du finner kjærligheten, bare du finner den!  Vi i Venus og Mars skal gjøre vårt for at du lykkes best mulig. Lykke til med kjærligheten :)