Hvem kan være din ekte kjærlighet? 💖

Hvem kan være din ekte kjærlighet? 💖

I Norge er det 900 000 single mennesker. Det finnes garantert noen som passer for deg. Men vær litt obs; din ekte kjærlighet er kanskje ikke den du har sett for deg på forhånd. 😉

Historier fra «evig single»

Siden vi startet i 2017 har over 1200 single vært inne til en samtale med en av våre matchmakere. Alle historiene om hvorfor de er single er selvfølgelig forskjellige, men noen fellestrekk er det:

  • En mann sa at han bladde igjennom samtlige Tinder profiler over hele Norge, to ganger, for å se om han fant «den rette». Å være Bilde-blind er å utelukke alle fantastiske personer som står godt til deg på viktige områder. Daglig møter vi single som er MYE mer attraktive i virkeligheten enn bildene de har av seg selv viser.
  • Andre single forteller oss at de ikke har noe nettverk der de kan møte andre single. De går ikke ut på byen lenger. De bare håper at noe magisk vil skje, og at de vil møte en fantastisk person som de forelsker seg i.
Hvordan jobber vi som matchmakere
Når vi skal matche noen tar vi selvsagt hensyn til alder, utseende og sosioøkonomisk status, ønske om å få barn osv., men disse variablene blir bare grovsortering. Det viktigste er å finne noen som har en personlighet, et verdisyn, energi/humor/glimt i øyet osv. som kan smelte godt sammen med deg. Det er først da ekte kjærlighet oppstår. 💘

Den type egenskaper oppdager vi bare hos de som har vært inne til en samtale hos oss

Vi har spurt alle de som funnet kjærligheten gjennom oss. Her er konklusjonen:
  • 90 % forteller oss at de ble veldig overrasket over at de fant kjærligheten med en person som de ikke hadde sett for seg på forhånd. Hadde de sett profilen til den andre på nettdating/Tinder ville de ha bladd rett forbi.
  • En mann fortalte oss at de pratet sammen i minst to timer hver dag, de første 14 dagene etter at de hadde vært på første date. De er fremdeles i sammen, 3 år senere.
  • En kvinne fortalte oss at det føltes som om hun hadde kjent ham i alle år, selv om de bare hadde datet en måned. De er også fremdeles i sammen, 2 år senere.  
  • Les mer om ulike historier på referanser.
En DATE kunde har gitt oss «frie tøyler» til å finne en person som vi mener kan være en spennende match.
En SMART kunde får velge selv hvem vi skal prøve å få han/hun på date med, ut ifra et knippe av kandidater. 

Det er gratis å ligge som registrert kandidat. Du betaler heller ikke noe for å på date med en av våre kunder.

Bestill samtale med oss   Les mer om DATE kunde  Les mer om SMART kunde