Møt våre matchmakere 💘 i Telemark og Vestfold

Møt våre matchmakere 💘 i Telemark og Vestfold

I Venus & Mars jobber vi for at helt vanlige mennesker skal finne kjærligheten. Det er på de personlige møtene med dere single vi matchmakere på vårt beste. Vi oppdager kvaliteter hos deg som ikke kommer frem i en skriftlig profil og hva du egentlig søker hos en partner. 😊 

Kanskje har vi en kunde med godt match? Da betaler du ikke noe å få møte han/henne. Ønsker du å komme på date raskt kan du sette deg selv førersetet. Vi finner da 5-8 gode matcher som du får på en gang, der selv velger hvilken av dem du ønsker å bli kjent med. ❤️  Vi har over 3000 single kandidater på Østlandet å velge blant.

Cathrine Meen Frønes er matchmaker i Porsgrunn. Hun er utdannet Coach, Yoga instruktør og på BI innen økonomi. Hun er meget kvalitetsbevisst i sitt arbeid og har et imponerende nettverk av single kandidater i Porsgrunn/Skien og omegn til sin rådighet. 

May S. Hoverud er coach og matchmaker i Sandefjord. Hun har lang erfarring innen samtale/veiledning. Kombinert med sin egen livserfaring om singelliv er hun meget kompetent matchmaker. Hilde K. Vallestad  er vår matchmaker i Horten. Hun har 2 års erfaring som matchmaker og legger sin sjel i å få sine kunder på gode dater.

Registrer deg gratis   Kontakt oss   Om oss   Bestill samtale  Tips oss om single