Speed Date πŸ’– Sosial i 2020

Speed Date πŸ’– Sosial i 2020

Suksessen Speed Dating fortsetter høsten 2020. Når voksne single mennesker får mulighet til å møtes i trygge og gode omgivelser skjer det noe magisk.  Alltid noen som finner hverandre.πŸ’˜ Smilene sitter løst og det er ikke noe som er kleint, stressende eller skummelt.  30 deltakere (15 kvinner og 15 menn). 8 min speed date (en til en) med hver av motsatt kjønn. Vi legger også inn to lange pauser der dere kan prate/mingle med andre deltakere.

Speed Date Sosial holdes normalt på lørdager, dagtid, slik at alle er opplagte og uthvilte. Det er ingen høy musikk, trengsel eller overstadig berusende menneskersom forstyrrer, selv om det er mulig å nyte et glass vin/øl o.l. på treffet. Vi organiserer det slik at alle får prate med alle. Vi er også behjelpelige med å formidle kontakt i etterkant hvis det er noen som du har lyst til å treffe igjen. πŸ’–

Vi starter opp igjen til høsten 2020 i Oslo: Aldersgrupper som er satt opp er «veiledende». Du kan melde deg på der du føler deg hjemme.

  • - Speed Date Sosial 25-35 år, (sted og dato ikke valgt enda)
  • - Speed Date Sosial 26-45 år, (sted og dato ikke valgt enda)
  • - Speed Date Sosial 46-55 år, (sted og dato ikke valgt enda)
  • - Speed Date Sosial 56-65 år, (sted og dato ikke valgt enda)
  • Interesse for treff for single høsten 2020 (ikke bindene påmelding)

Personlig matchmaking:

Kunne du tenke deg å bli matchet og få en date gjennom oss? πŸ˜Š Alt foregår anonymt og diskré. Det er gratis å registrere seg og det er helt uforpliktende å ligge i vårt nettverk. Vi har flere tusen single i vår database og matchmakere over hele Østlandet og i Bergen. 

 Kontakt oss   Om oss   Interesse/påmelding  Registrer deg gratis