Jule Speed πŸ’– Dating i Bergen, 16. desember 2023

Jule Speed πŸ’– Dating i Bergen,  16. desember 2023

Venus og Mars har startet et nytt Speed Dating samarbeid med hotellet Moxy Bergen. Når voksne single mennesker får mulighet til å møtes i trygge og gode omgivelser skjer det noe magisk. Alltid noen som finner hverandre. πŸ’˜ Smilene sitter løst og det er ikke noe som er kleint, stressende eller skummelt.  Matchmaker Susanne Eidem, kjent fra Gift ved Første Blikk og Dagbladet, kommer fra Danmark for å avholde arrangementet.

Moxy tilbyr romantisk stemning og oppsett, i lekre og moderne omgivelser. Det er mulighet for å kjøpe mat og drikke i baren, og vi håper at flere vil bli igjen når speed-datinga er ferdig, for å bli bedre kjent med hverandre. Susanne blir også med på "After Speed Dating". Ved ønske om overnatting på hotellet er det mulig å få god pris gjennom Susanne. 

Søndag 17.12 holder Susanne også et foredrag for single om “(U)skyldige datingkriterier, ønsker og dealbreakere”. Trykk på link nedenfor hvis du er interessert i høre på dette.

Slik foregår Speed Dating: Kvinnene sitter på eget bord, mens mennene går et bord oppover for hver Speed Date (8 min). Vi legger inn to lange pauser (20 min) som dere kan bruke fritt. Dagen etter får dere en epost med matcher.

Vi garanterer: Dere vil bli kjent med en rekke hyggelige single mennesker. Gang etter gang får vi høre fra deltakerne at det ikke var så kleint og skummelt som de fryktet på forhånd, men heller veldig hyggelig og morsomt å møte likesinnede single i den type naturlig setting. πŸ˜Š

Begrenset antall plasser! 12 kvinner og 12 menn. Her blir det rift om plassene! 
NB! Aldergruppene er veiledendeDet er mulig å melde seg på der du føler deg hjemme.

Lørdag 16.12.2023  Moxy Bergen Kl. 15.00 – 18.00 – Aldersgruppe 30-40 år, 595 kr  
Interesse/påmelding - Bergen   Bli matchet  Foredrag med Susanne Eidem