Til deg som ønsker en date 💖 gjennom oss

Til deg som ønsker en date 💖 gjennom oss

Siden vi startet i 2017 har over 1200 oppegående single mennesker vært inne til samtale hos en av våre matchmakere. Flere av dere kunne vært være en spennende match til andre kandidater vi har møtt. Tidligere arrangerte vi kun date når en part var SMARTPREMIUM eller VIP kunde. Nå gjør vi en endring på det. 

⭐ Fra og med 2021 kan du som har vært inne til samtale bli matchet med en tilsvarende kandidat/kunde.😊 ⭐
For å bli DATE kunde må følgende kriterier være oppfylt:
  • Du har vært inne til samtale med en matchmaker 
  • Du har tatt personlighetstesten vår.            
  • Vi har gode/oppdaterte bilder av deg. (Dette kan vi også hjelpe deg med).
  • Du har bekreftet av du ønsker å bli DATE kunde

Pris: 3000 kr når vi har en god kandidat som ønsker å møte deg.

Fortsatt mulig å være gratispassasjer

Ønsker du ikke å bli DATE kunde, kan du fortsatt ligge som gratispassasjer hos oss. Har du match med en som har valgt å bli kunde betaler du ikke noe hvis det blir date.

Hva innebærer det å bli en DATE kunde?

Vi begynner å jobbe aktivt for deg, og du betaler først (3000 kr) når vi har funnet en god kandidat som ønsker å møte deg. Din personlighet, utseende/glimt i øyet, sosioøkonomiske status, interesser, alder, har barn/ønske om å få flere barn, sted, jobb/utdanningsnivå etc. vil spille en sentral rolle når vi skal velge noen som kan stå godt til deg. 

Vi setter også opp daten på et nøytralt sted og følger dere opp i etterkant. Det er dessverre ingen garanti for at vi kan tilby en date til alle som ønsker det. Da har du heller ikke betalt noe. No date – no pay.

PS! 90 % av våre langvarige par forteller oss at de ble veldig overrasket over på hvem de fant kjærligheten med. 💘Hadde de sett profilen til den andre på nettdating eller Tinder ville de ha bladd rett forbi. 

Viktig informasjon

Som DATE kunde gir du oss frie tøyler til å finne en person som vi matchmakere mener kan være en spennende match til deg. Ønsker du å velge selv blant våre kandidater må du kjøpe en av de litt dyrere pakkene vi tilbyr.

Jeg ønsker å blir DATE kunde   Kontakt oss