DEN GODE FØLELSEN VED Å JOBBE FOR KJÆRLIGHETEN

DEN GODE FØLELSEN VED Å JOBBE FOR KJÆRLIGHETEN

Dette har vært en fantastisk fin uke for oss i Venus og Mars. Vi har hatt over 20 kvinner og menn inne til samtale. Samtlige mennesker som har kommet til oss har gitt uttrykk for at de har blir godt tatt i mot. De har virkelig savnet en tjeneste der de kan møte en person ansikt til ansikt og fortelle sin historie, og hva de ønsker seg hos en partner.  De fleste velger en kartleggingsamtale på 90 min, men det er også noen menn som nøyer seg med en litt kortere infosamtale.

Under en kartleggingsamtale går vi gjennom resultatet av personlighetstesten. Vi opplever ofte at våre kunder blir svært engasjert når vi går i dybden på de ulike personlighetene, og de forstår sammenhengen mellom dem og hvem de passer best sammen med av andre personligheter. Mange gir uttrykk for at de ønsker seg den og den personligheten hos en fremtidig partner, og da vet vi nøyaktig hva vi skal lete etter.

Å få så mange hyggelige mennesker inn til samtale gir oss mye energi. Vi føler da at arbeidet vi gjør er meningsfullt. Men ikke noe slår den gode følelsen av å sette opp et par på date, og de gir oss tilbakemelding på at daten gikk strålende. Denne uken hadde vi flere kunder ute på date, og samtlige ønsket å møte daten sin igjen! Og til neste uke har vi allerede satt opp 4 andre kunder på en date vi er meget spent på :)

God førjulstid fra oss og lykke til med kjærligheten!

 Registrer deg gratis     Våre matchmakere     Kartleggingsamtale   Personlighetstest