Hvordan jobber vi som matchmakere?

Vi møter våre kunder/kandidater virkeligheten og gjør et dybdeintervju med dem. Du blir «sett og hørt» når du kommer til en samtale med en av våre matchmakere, som forøvrig har lang erfaring som coach/veileder. 

Som matchmaker vil vi jobbe hardt for å finne den personen som passer deg best

Vi som matchmakere vil vi jobbe hardt for å finne en person som passer godt for deg; ut i fra hvem du er, hvor du er i livet og hva du ønsker deg hos en fremtidig partner. All forskning viser at vi søker noen med samme sosioøkonomiske bakgrunn, samme nivå av intelligens (IQ og EQ), samme nivå utseendemessig og like etiske/religiøse verdier.

Det betyr ikke at vi finner en tro kopi av deg selv. Det hadde jo blitt fryktelig kjedelig i lengden! Vi prøver heller å finne en person det er lett for deg å prate med, og som ser deg for hvem du er. En person som har noe over seg og trekker deg i riktig retning. En person som gir deg en opplevelse av «nærhet».

 

La drømmen din gå i oppfyllelse

Så la oss nå hjelpe deg med å finne den personen som ditt hjerte innerst inne går og venter på. Enten du er 30 år eller 68 år, vil vi alltid prøve å finne den personen som matcher deg i det lange løp. En person som er «attraktiv nok» og som har «høy nok» status. En person som du etter hvert vil bli så glad i at den indre utstrålingen vil gjenspeile seg i det ytre. Det skjer nemlig når to mennesker bygger hverandre opp.

Lykke til med kjærligheten!

FYLL UT BASIS REGISTRERINGSSKJEMA    Helt gratis og uforpliktende selvfølgelig!