Kartleggingsamtale

En kartlegging samtale består av 90 interessante og lærerike minutter. Den er vårt beste verktøy for å lære deg godt å kjenne. Før samtalen har du fylt ut vårt registreringsskjema på en god og utfyllende måte, slik at vi slipper å spørre om de samme spørsmålene igjen. Da kan vi bruke tiden mer effektivt til å lære om dine erfaringer innen dating og forhold, og hva du ønsker hjelp til. 

Visuelle og personlige tester

I en kartleggingsamtale gjør vi en del visuelle tester (fotomatch) av mennesker for å se hvem du blir tiltrukket av. Det kan være svært nyttig for oss å vite når vi skal ut å finne en god match til deg senere.

Vår unike personlighetstest gir deg din «arketype». Vi opplever ofte at våre kunder blir svært engasjert når vi går i dybden på de ulike personlighetene, og de forstår sammenhengen mellom dem og hvem de passer best sammen med av andre personligheter.

Strategier for å finne sin partner

Siste del av kartlegging samtalen bruker vi til å diskutere strategier for å finne den partneren du ønsker deg. Hvordan blir du oppfattet hos det motsatte kjønn? Er det noe du gjør som saboterer din søken om å finne en partner? Ofte er det små forandringer som skal til for at sjansen for å lykkes øker betraktelig. Vi forteller også hva vi som matchmakere kan bidra med for at du bedre, og raskere, skal lykkes med å nå ditt store mål.

Hva sitter du igjen med etter en kartleggingsamtale?

  • Større sjanse for å bli presentert for våre kunder. Vi velger jo alltid de kandidatene som vi kjenner godt til og som vi mener kan matche godt.
  • Mer bevisst på deg selv med tanke på personlighet, dating og forhold. Vi stiller de riktige spørsmålene og går gjennom temaer som kan være svært nyttige å prate om; når du skal lære å kjenne deg selv bedre, og hva en skal lete etter hos en kommende partner.

BESTILL KARTLEGGINGSAMTALE