Timebetaling

En effektiv måte til å komme på en god date 💖

Dette er pakken vi anbefaler for deg som ønsker at vi skal få deg på en god date raskt! Her jobber vi på avtalt timebetaling på din bestilling av hvilken type partner du søker. Ingen skjulte kostnader. Du får presentasjoner av aktuelle kandidater etter avtalt pris/tidsbruk. 1500 kr pr. time (1200 kr + mva.).

Presentasjon av kandidater
Som timebetaling-kunde vil vi presentere alle aktuelle kandidater i vårt system som kan ha en spennende match mot deg. Det kan være 5 kandidater, og det kan være 100 kandidater! 
Du bestemmer hvilke av disse kandidatene vi skal prøve å sette opp en date med, i den rekkefølgen/prioriteringen du setter. NB! Alle kandidater vi presenterer for deg har vært på møte med oss.

Fordeler
Den store fordelen med å velge denne pakken er at ting skjer raskt og du får velge hvem du ønsker å møte av dem som matcher deg godt. Vi har høy tillit hos kandidater som har vært på møte/kjenner oss godt, og får ofte positivt svar når vi presenterer en kunde for dem. Vår database/nettverk er stort. Vi har garantert mange kandidater som kan en god match med deg. 😊

Dybdesamtale med matchmaker Jeg ønsker en uforpliktende samtale om kundeforhold