Priser

Det er helt gratis å ligge som kandidat hos oss. Du betaler heller ikke noe om det blir date med en betalende kunde som vi presenterer for deg.

 

Ønsker du å sette deg i førersetet og at vi skal jobbe aktivt for deg?

Vi får ofte spørsmål om pris, men oppgir ikke dette skriftlig eller over telefon. Det er fordi alle mennesker er forskjellige og har ulike behov. Å bruke en matchmaker koster som regel ikke mer enn å gå til en personlig coach. Vår erfaring er at en del menn ønsker at skal finne en kvinne til dem «med en gang», og jobbe intenst for dem i en kort periode, mens kvinner ønsker at vi skal bruke litt tid på å finne den rette.

Det er først når vi har hatt noen inne til samtle og funnet et opplegg som passer godt til kundens behov og ønsker pris oppgis. Den avhenger av hvor mye du vil at vi skal jobbe for deg og varighet på kontrakten. Vi har ulike pakker for det meste og skreddersyr også etter ulike behov.

 

Trygghet for kunder

Alle våre kunder skriver kontrakt med oss som er bindene for begge parter. Vi garanterer at kunden vil få presentasjoner av aktuelle kandidater som ønsker å bli kjent med han/henne, og de fleste av våre kunder ønsker jo å møte de personene vi har matchet dem med 😉