Fordeler menn har med å bruke en matchmaker

Fordeler menn har med å bruke en matchmaker

Hør Episode 3 i vår vår podkast serie.

Intro: De fleste kvinner har sett programmer på TV som Millionaire Matchmaking, Gift ved Første Blikk, Fist Date osv. og vet hva matchmaking er. Hvordan er det med menn og matchmaking? Opplever dere at menn vet hvordan matchmaking foregår?

Vidar: Det er et veldig godt spørsmål, og svaret er nei. Hver gang vi har en mann inne til samtale må vi forklare hvordan dette foregår og hvordan vi jobber. Vi opplever at de fleste menn er veldig skeptiske til matchmaking da de tror alt er styrt av kvinner og de ikke får velge selv. Menn tror også at matchmaking er veldig dyrt og kun for eliten.

Yvonne: Men dette stemmer jo ikke på det vi pratet om i forrige episode?

Vidar: Menn har faktisk alle fordeler når det gjelder matchmaking. Vi har langt flere kvinner enn menn i vårt system. En del av kvinnene finner du heller ikke på Tinder og nettdating da de ikke ønsker å ligge der. Dessuten koster det ikke noe å registrere seg, komme inn til en samtale for en mann vi inviterer, eller være en kandidat som kan gå på date med en kvinnelig kunde. Og velger en mann å sette seg selv i førersetet, ja da er alle muligheter åpne.

Yvonne: Undersøker viser at det er en overvekt av single menn som Tinder og Happen? Hvorfor tror du menn liker å bruke disse plattformene?

Vidar: Fordi det er enkelt og lett tilgjengelig. Der kan de se på bilder og bla blant kvinnelige profiler og håpe at noe magisk skal skje. Den samme undersøkelsen gjort blant studenter på NHH viser også at bare en av 57 matcher på Tinder fører til en date i virkeligheten. En av 57! Ikke en av 5 matcher. Tenk på all tiden du bruker på disse appene og som egentlig ikke fører til noen ting.

Så hva er det som skiller dere fra Tinder og nettdating?
På datingapper handler alt om bilder, og de stemmer ikke alltid med slik personen er i virkeligheten. Vi derimot, har møtt alle våre single i virkeligheten før vi sender dem på en date. Det er da vi oppdager de viktigste kvalitetene til en person som ikke vises i en digital profil. For å si det på en annen måte: De fleste menn og kvinner vi møter er langt bedre, og mer interessante, i virkeligheten enn de inntrykket du får av å se bildene de har.

Så hvilke menn passer personlig matchmaking godt for?
De mennene som ønsker å møte en kvinne for et seriøst forhold, og som er lei av å bruke tid på å bla seg gjennom tusenvis av profiler du ikke vet hva som er bak. Den type menn er veldig velkomne til å ta kontakt med oss. Samtidig må det være menn som har en jobb og har orden på livet sitt. Er du en mann som bare er ute etter «åpent forhold», tilfeldige møter og sex så er vi definitivt ikke noe for deg.

Hva kan menn som kommer til samtale hos Venus og Mars forvente seg?
De kommer til å bli godt tatt imot. Vi ønsker å bli godt kjent med dem og hva de søker hos en partner. Bruker god tid å sparre litt med dem hvilken type kvinne som kan stå godt til dem. Vi tar også en fotomatchtest for å se hvilke typer kvinner de blir tiltrukket av.

Deretter bestemmer de selv om de ønsker å sette seg selv i førersetet og om vi skal finne noen kvinner i vårt system som matcher dem godt, eller om de ønsker å ligge som en god kandidat som kan komme på date med en kvinnelig kunde. Det siste alternativet er helt gratis. 

Hvordan foregår en date som dere setter opp?
Ja, det er også en av fordelene med å bruke en matchmaker. Du slipper alt stresset det er å få en kvinne på date, overtale henne til å møte deg, finne tid og sted som passer og håpe at hun kommer. Vi som matchmakere sørger for at hun dukker opp til avtalt tid og sted, uten at dere har mulighet til å Google hverandre på forhånd. Da blir det også en god og spennende date. 😊

Jeg har også lest at dere arrangerer Speed Dating. Hvordan foregår det?
Ja, vi arrangerer Speed Dating i Oslo for ulike aldersgrupper. Her er det også full påmelding av kvinner. Normalt har vi 15 kvinner og 15 menn. 8 min Speed Date med hver av det motsatte kjønn.

Det er veldig god stemning på disse Speed Datingen og det blir alltid noen par ut av det. Når du møter noen i virkeligheten oppdager du utstråling, energi og humor til dem du møter. Mange av de som ender opp som par gjennom oss forteller oss at de hadde ikke sett for seg en slik partner på forhånd. Hadde de sett vedkommende på en Tinder profil så hadde de antagelig bare bladd rett forbi.

Det høres ut som det er mange fordeler med å være mann i Venus og Mars systemet
Ja, menn som kommer til oss har store fordeler når det gjelder å komme på en god date. Vi har flere tusen kvinner vårt system som er veldig åpne for å møte menn vi anbefaler for dem. Vi sørg er også for at dere møtes i virkeligheten. Alt du trenger å gjøre er å være den beste utgaven av deg selv når du er på date. 😊

Jeg ønsker å bli kontaktet