Hva er unikt med Venus og Mars matchmaking?

Hva er unikt med Venus og Mars matchmaking?

Hør Episode 1 i vår podkast serie.

Intro:
Jeg kjenner mange single mennesker som søker en livspartner. De fleste av dem er på Tinder og nettdating, men liker ikke alt stresset som det medfører. I USA og England har matchmaking vært normalt i over 25 år, mens i Norge er dette nokså nytt. Hva er det dere gjør som skiller seg i fra Tinder, Happen og nettdating som de fleste kjenner til?

Hvilke typer single kontakter oss?
De som tar kontakt med oss i Venus og Mars er seriøse single, 25-75 år og bosatt i Norge, som søker en partner for et langvarig forhold. Vi har registrerte kandidater som er gratispassasjerer, og vi har betalende kunder som vi jobber aktivt for. Det koster ikke noe å ligge i vårt system. Vi har heller ingen «falske profiler» da alle blir kontrollert nøye og vi gjør en bakgrunnssjekk

Det andre som er spesielt for oss i Venus og Mars er at vi har møtt alle de som vi sender på date i virkeligheten.  Pr. dags dato har over 3000 single vært inne til et møte med en av våre matchmakere.

Vi som jobber som matchmakere har lang erfaring med å lese profiler til single, men gang på gang blir vi stadig positivt overrasket når vi møter personen bak profilen i virkeligheten. Ofte har de flott utstråling og god humor som ikke kommer frem i bildene de har lagt inn i profilen.

Hva skal til for at to mennesker har en god match? Hvilke kriterier går dere ut fra?
Det er et godt og interessant spørsmål. Det mest grunnleggende og kanskje mest innlysende er å gå etter utseende og energien de utstråler. Finne noen som er like attraktive som dem selv – på samme nivå. Det bør heller ikke være et stort sprik i alder og sosioøkonomisk status.. Like barn leker best!

Nå har vi vært innom de grunnleggende faktorer som alder, utseende og sosioøkonomisk status. Vi tar også hensyn til avstand, (hvor langt de bor fra hverandre), om de ønsker deg barn eller ikke, om de liker dyr eller er allergisk mot dyr, religion/livssyn, interesser, kosthold, trening, livsstil med mere. Alt dette som har ramset opp nå er det vi kaller for YTRE FAKTORER, og som selvfølgelig viktig er når en skal finne en god match.

Single som er på nettdating og diverse apper sjekker alltid om disse ytre faktorene stemmer overens med den de ønsker å gå på date med.

Men vi som matchmakere har en dimensjon til som vi kan bruke når du skal finne en god match, som er minst like viktig som de ytre faktorene. Vi har nemlig blitt kjent med dem som var inne til samtale og følt på energien de stråler ut, om de har glimt i øyet og er positive og blide mennesker som smiler mye. Vi finner også ut av hvor trygge de er på seg selv, nivå av IQ og EQ, hvilke verdier og interesser som er viktige for dem osv. osv.

Nå kommer det er som er veldig interessant. Det er disse INDRE FAKTORENE som til syvende og sist utgjør om dette er en person du blir glad i, og om det er mulig å skape forhold som er ment å vare uten at du må gå på kompromiss med deg selv hele tiden.

De som matcher godt på de indre faktorene ender opp som langvarige par.
Og det er her vi skiller oss så markant fra diverse apper og alle typer nettdating. Vi har både kontroll på de ytre og indre faktorer når vi skal finne en person som kan matche deg godt. 😊

Det er også veldig interessant å merke seg at de fleste som ender opp som langvarige par forteller oss at hadde de sett profilen på Tinder eller nettdating, så hadde de bladd rett forbi. De blir noe helt annet når du møter et menneske i virkeligheten. Det samme får vi høre om alle som matcher når vi arrangerer Speed Dating og treff for single.

Hva skjer så videre når dere har funnet noen i systemet som kan ha en god match?
Når vi har funnet noen som kan være en god gjelder det å få disse to på en date 😊

Tidligere ga vi kontaktinfo (epost/telefonnummer) til begge og bad de ordne en date sevl. Men gang på gang fikk vi vite at en stor andel av disse matchene aldri kom på en fysisk date. De hadde selvfølgelig Googlet hverandre, funnet hverandre på sosiale medier, begynt å chatte o.l. Da forsvant spenningen og det som kunne har vært en god date rant ut i sanden.

Vi har tatt lærdom av dette og sørger nå for at våre matcher møtes i virkeligheten uten noe Googling og chatting på forhånd. Da blir det alltid en god og spennende date. 😊

Etter at de har møtt hverandre følger vi dem også opp og hører hvordan daten gikk. 90 % av våre prioriterte kunder er veldig fornøyd med den de havnet på date med.

Jeg ønsker å bli kontaktet