Referanser

Mann 57 år, Sandefjord

Det er 100 % match mellom meg og Nina fra Larvik. Vi har pratet sammen hver dag den siste måneden og praten går lekende lett.  Det er så fantastisk godt og ha møtt et menneske som treffer SÅ BRA på verdier og interesser.

Vi hadde nok aldri møtt hverandre hvis dere ikke koblet oss sammen. Dere traff virkelig blink med henne :) Nå skal vi reise på høyfjellshotell for et par dager. God helg!   * Selfie av et smilende par ble sendt i oss fra skiheisen den helgen :)

 

Kvinne, 64 år Drammen

Livet er ikke slutt selv om en passerer 60! Jeg bestemte meg for å finne meg en kjæreste og venn da jeg ble alene. Matchmaking ble den perfekte løsningen for meg. Rita forsto hva jeg ønsket av en mann - og på andre forsøk fant Rita en kandidat som jeg nå har de beste stunder med. Livet er herlig når jeg har en mann å dele opplevelser og samtaler med. Har du lyst til å få en kjæreste? Ta sjansen og kontakt Venus og Mars- du blir profesjonelt og omsorgsfullt ivaretatt🌺 😁

 

Kvinne, 55 år Larvik

Hei Hilde! :) møtt den kjekkeste mann i verden :) :) var på date nr 2 med Jan i går. Piknikk i Bøkeskogen og skal treffes igjen på onsdag. Vi har blitt veldig betatt av hverandre :) :) og en herlig kjemi mellom oss..Dette kan vi takke deg for Hilde :)

 

Kvinne, 36 år Oslo

Jeg var både flau og nervøs første gang jeg skulle møte Stine for hjelp. Men hennes rolige og imøtekommende vesen gjorde meg umiddelbart beroliget. Det er helt klart at Stine har god erfaring i jobben sin, og er utrolig dyktig til å få framgang i veiledningen sin. En fryd å være klient og meget profesjonelt. Anbefaler henne på det sterkeste!

 

Mann, 65 år Larvik

Har møtt Kari jevnlig de to siste månedene og vi trives fortsatt veldig bra i hverandres selskap.

I kveld blir det reker og vin hos meg, og jeg har invitert Kari til å være med ei uke i juni til Syden der hvor jeg har en ferieleilighet, noe hun har takket ja til.

Ja, så det ser veldig lovende ut nå :)

 

Kvinne 60 år, Drammen

Som matchmaker er Rita entusiastisk og ikke minst idealistisk i sin tilnærming til oppgaven. Slik jeg opplevde henne søkte hun etter personer som genuint kunne matche hverandre som sjelsfrender, venner og kjærester. Til meg fant hun både menn i og utenfor databasen til Venus og Mars.

Takk til Rita hos Venus og Mars for en innholdsrikt tid med mange gode samtaler - og for møter med gode menn! Jeg føler at erfaringen har gitt meg ny selvinnsikt og beriket meg som menneske.

 

Mann, 37 år Oslo

Jeg ønsket å gå til en matchmaker rett og slett fordi jeg var lei av å bruke tid på å date «feil damer».

Stine fikk meg til å føle meg komfortabel og ivaretatt fra første stund. Hun hjalp med meg å tydeliggjøre hva jeg egentlig er ute etter og kartlegge behov som jeg ikke selv hadde tenkt over. Og det beste er at hun har stor tilgang på flotte damer som jeg selv ikke har. En kan merke at hun har ekte lidenskap for jobben sin og gir alt hun har for å lykkes med sitt «oppdrag». Matchmaking er mer «naturlig» enn hva man tror, og jeg kan varmt anbefale dette videre.

 

Kvinne 50 år, Buskerud

Møtet med Rita ble en veldig positiv opplevelse for meg. Hun er imøtekommende og veldig flink med mennesker. Jeg fikk den omsorgen jeg trengte, men ble også pushet litt til å ta steget til å våge og date mannen hun fant til meg. Dermed klarte hun å finne en bra mann til meg på første forsøk! Vi har nå vært i sammen i 4 måneder og det føles veldig godt å være to :)

 

Tove 48 år, Buskerud

Etter snart 6 år som singel hadde jeg gitt opp håpet om å finne noen som passet for meg. Tror jeg må ha vært innom alle datingsider som finnes, i jakten på å finne kjærligheten. Dessverre er min erfaring at det er så mange useriøse på disse datingsidene, og det føles umulig å finne "prinsen" i datingjungelen.

Fikk høre om Venus og mars gjennom ei venninne og bestemte meg for å registrere med der. Rita tok fort kontakt med meg, og etter en hyggelig telefonsamtale, avtalte vi et møte. Møtet med Rita ble et vendepunkt for meg når det gjaldt troen på å finne kjærligheten. Rita fikk meg til å se meg selv og ga meg håpet tilbake, at jeg også kunne finne kjærligheten igjen.

Jeg er ikke i tvil om at dette er veien til å finne min prins! 

 

Veronika, 44 år Enebakk

Uansett hva dette her blir til, så sier jeg bare: Hvis du greier det kunststykket å finne en som passer for meg, så er du god! Da skylder jeg deg big time! ;)

Hei Vidar! Nå har jeg endelig klart å å få ham, han som du du foreslo for meg. Jeg skylder deg en STOR takk for at du fant Tom <3 til meg. Det hadde vi aldri klart alene, så sære som vi er! Jeg er evig takknemmelig for den jobben du har gjort :)

 

Mann, 41 år Oslo

Stine korrigerte den negative oppfatningen jeg hadde av meg selv og jeg lærte å bli min egen gode venn. Samtalene med Stine gjorde meg mer selvsikker mtp den jeg er i møte med en potensiell partner.

 

Kvinne, 48 år Drammen

Rita har en personlighet som gjør det lett å åpne seg til henne. Når jeg møtte henne første gang, merket jeg umiddelbart at hun er en rolig og varm person, og jeg fikk følelsen av at hun ville meg vel. Hun er en person man får tillit til, og man merker at hun er genuint opptatt av kundene sine. Jeg kan anbefale en samtale med Rita på det sterkeste.