Referanser

Kvinne, 44 år Oslo

«Selv om vi ikke har kjent hverandre lenge, føles det som jeg og XX har kjent hverandre i mange år. Rart! Takk til deg, Stine 🤗 Vet ikke hva mer jeg kan si, men det er jo din fortjeneste🤗 Du skulle fått gull og grønne skoger av meg! Har kjent at du virkelig ville hjelpe meg og hatt stor tro på det skulle gå. Det har vært utrolig godt! Takk igjen!»

 

Mann 65 år, Drammen: Tusen takk for den gode jobben dere har gjort. Det var klaff på første date mellom meg og Berit. Vi forlovet oss for en uke siden :) Den telefon hun fikk i fra dere er det beste som har skjedd henne.

 

Mann 57 år, Sandefjord: Det er 100 % match mellom meg og X fra Larvik. Vi har pratet sammen hver dag den siste måneden og praten går lekende lett.  Det er så fantastisk godt og ha møtt et menneske som treffer SÅ BRA på verdier og interesser. Vi hadde nok aldri møtt hverandre hvis dere ikke koblet oss sammen. Dere traff virkelig blink med henne :) Nå skal vi reise på høyfjellshotell for et par dager. God helg!   * Selfie av et smilende par ble sendt i oss fra skiheisen den helgen :)

 

Kvinne, 64 år Drammen: Livet er ikke slutt selv om en passerer 60! Jeg bestemte meg for å finne meg en kjæreste og venn da jeg ble alene. Matchmaking ble den perfekte løsningen for meg. Livet er herlig når jeg har en mann å dele opplevelser og samtaler med. Har du lyst til å få en kjæreste? Ta sjansen og kontakt Venus og Mars- du blir profesjonelt og omsorgsfullt ivaretatt🌺 😁

 

Kvinne 47 år: Fikk et veldig godt inntrykk av Venus & Mars som Matchmakere. Seriøs aktør! God variasjon i programmet og smart lagt opp. En veldig fint event!

 

Kvinne 45 år:  Veldig fint å møte andre single mennesker i denne settingen. Jeg ble mer bevisst på hvordan jeg skal gå frem for å skape solide og gode forhold. Det ble en også en date. 😊 En veldig fin event! Terningkast 6.

 

Kvinne, 55 år Larvik: Hei Hilde! :) møtt den kjekkeste mann i verden :) :) var på date nr 2 med X i går. Piknikk i Bøkeskogen og skal treffes igjen på onsdag. Vi har blitt veldig betatt av hverandre :) :) og en herlig kjemi mellom oss..Dette kan vi takke deg for Hilde :)

 

Kvinne, 36 år Oslo: Jeg var både flau og nervøs første gang jeg skulle møte Stine for hjelp. Men hennes rolige og imøtekommende vesen gjorde meg umiddelbart beroliget. Det er helt klart at Stine har god erfaring i jobben sin, og er utrolig dyktig til å få framgang i veiledningen sin. En fryd å være klient og meget profesjonelt. Anbefaler henne på det sterkeste!

 

Mann, 65 år Larvik: Har møtt X jevnlig de to siste månedene og vi trives fortsatt veldig bra i hverandres selskap. I kveld blir det reker og vin hos meg, og jeg har invitert X til å være med ei uke i juni til Syden der hvor jeg har en ferieleilighet, noe hun har takket ja til. Ja, så det ser veldig lovende ut nå :)

 

Mann, 37 år Oslo: Jeg ønsket å gå til en matchmaker rett og slett fordi jeg var lei av å bruke tid på å date «feil damer». Stine fikk meg til å føle meg komfortabel og ivaretatt fra første stund. Hun hjalp med meg å tydeliggjøre hva jeg egentlig er ute etter og kartlegge behov som jeg ikke selv hadde tenkt over. Og det beste er at hun har stor tilgang på flotte damer som jeg selv ikke har. En kan merke at hun har ekte lidenskap for jobben sin og gir alt hun har for å lykkes med sitt «oppdrag». Matchmaking er mer «naturlig» enn hva man tror, og jeg kan varmt anbefale dette videre.

 

Veronika, 44 år Enebakk: Uansett hva dette her blir til, så sier jeg bare: Hvis du greier det kunststykket å finne en som passer for meg, så er du god! Da skylder jeg deg big time! ;) 

Hei Vidar! Nå har jeg endelig klart å å få ham, han som du du foreslo for meg. Jeg skylder deg en STOR takk for at du fant X ❤️ til meg. Det hadde vi aldri klart alene, så sære som vi er! Jeg er evig takknemmelig for den jobben du har gjort :)

 

Mann, 41 år Oslo: Stine korrigerte den negative oppfatningen jeg hadde av meg selv og jeg lærte å bli min egen gode venn. Samtalene med Stine gjorde meg mer selvsikker mtp den jeg er i møte med en potensiell partner.