Referanser

Mann 57 år, Sandefjord

Det er 100 % match mellom meg og Nina fra Larvik. Vi har pratet sammen hver dag den siste måneden og praten går lekende lett.  Det er så fantastisk godt og ha møtt et menneske som treffer SÅ BRA på verdier og interesser.

Vi hadde nok aldri møtt hverandre hvis dere ikke koblet oss sammen. Dere traff virkelig blink med henne :) Nå skal vi reise på høyfjellshotell for et par dager. God helg!   * Selfie av et smilende par ble sendt i oss fra skiheisen den helgen :)

 

Kvinne 60 år, Drammen

Rita overrasket på den positive siden med faktisk å finne en date som matchet ved å søke utenfor basen til Venus og Mars. Hun viste kreativitet og ikke minst treffsikkerhet i sitt søk etter en match til meg.

Tusen takk til Rita for den innsatsen! Håper din innsats kommer til å være til glede for meg lenge :)

 

Anders, 37 år Oslo

Jeg ønsket å gå til en matchmaker rett og slett fordi jeg var lei av å bruke tid på å date «feil damer».

Stine fikk meg til å føle meg komfortabel og ivaretatt fra første stund. Hun hjalp med meg å tydeliggjøre hva jeg egentlig er ute etter og kartlegge behov som jeg ikke selv hadde tenkt over. Og det beste er at hun har stor tilgang på flotte damer som jeg selv ikke har. En kan merke at hun har ekte lidenskap for jobben sin og gir alt hun har for å lykkes med sitt «oppdrag». Matchmaking er mer «naturlig» enn hva man tror, og jeg kan varmt anbefale dette videre.

 

Kvinne 50 år, Buskerud

Møtet med Rita ble en veldig positiv opplevelse for meg. Hun er imøtekommende og veldig flink med mennesker. Jeg fikk den omsorgen jeg trengte, men ble også pushet litt til å ta steget til å våge og date mannen hun fant til meg. Dermed klarte hun å finne en bra mann til meg på første forsøk! Vi har nå vært i sammen i 4 måneder og det føles veldig godt å være to :)

 

Tove 48 år, Buskerud

Etter snart 6 år som singel hadde jeg gitt opp håpet om å finne noen som passet for meg. Tror jeg må ha vært innom alle datingsider som finnes, i jakten på å finne kjærligheten. Dessverre er min erfaring at det er så mange useriøse på disse datingsidene, og det føles umulig å finne "prinsen" i datingjungelen.

Fikk høre om Venus og mars gjennom ei venninne og bestemte meg for å registrere med der. Rita tok fort kontakt med meg, og etter en hyggelig telefonsamtale, avtalte vi et møte. Møtet med Rita ble et vendepunkt for meg når det gjaldt troen på å finne kjærligheten. Rita fikk meg til å se meg selv og ga meg håpet tilbake, at jeg også kunne finne kjærligheten igjen.

Jeg er ikke i tvil om at dette er veien til å finne min prins! 

 

Veronika, 44 år Enebakk

Uansett hva dette her blir til, så sier jeg bare: Hvis du greier det kunststykket å finne en som passer for meg, så er du god! Da skylder jeg deg big time! ;)

Hei Vidar! Nå har jeg endelig klart å å få ham, han som du du foreslo for meg. Jeg skylder deg en STOR takk for at du fant Tom <3 til meg. Det hadde vi aldri klart alene, så sære som vi er! Jeg er evig takknemmelig for den jobben du har gjort :)

 

Inger-Mari, 48 år Drammen

Rita har en personlighet som gjør det lett å åpne seg til henne. Når jeg møtte henne første gang, merket jeg umiddelbart at hun er en rolig og varm person, og jeg fikk følelsen av at hun ville meg vel. Hun er en person man får tillit til, og man merker at hun er genuint opptatt av kundene sine. Jeg kan anbefale en samtale med Rita på det sterkeste.