Registrering

VIKTIG INFORMASJON OM REGISTRERING

 

Registrer deg i vår database 

Det er helt gratis å registrere seg hos oss og være en del av vårt nettverk.  Når du er registrert i vårt system vet vi litt mer hvem du er og hva du søker. Da kan vi kontakte deg hvis vi har en kunde/kandidat som kan være en god match. Alle som er registrert vil også få tilbud om dybdesamtale hos en av våre matchmakere.

 

Dine personlige opplysninger er trygge hos oss

Vi er veldig nøye med personvern. Alle opplysninger som du har registrert hos oss blir behandlet konfidensielt og etter Personopplysningsloven (GDPR). Vi sørger for full diskresjon. Vil deler ikke dine bilder og opplysninger med andre. Hos oss forblir du anonym.  Du kan når som helst be oss sende deg dine registrerte opplysninger eller be om å bli slettet fra systemet.

 

Slik er vårt registreringsskjema

Enten du ønsker å være kandidat, eller bli kunde hos oss, fyller du ut samme basis registreringsskjema. Dette er et skjema med omtrent 50 spørsmål som har til hensikt til å gi en god karakteristikk over hvem du er, hvilke egenskaper og interesser du har og hva du søker hos en partner.

PS! Mange av spørsmålene er valgfrie, og noen har alternativer som "vil ikke oppgi" osv. Det også et par spøsmål på slutten av skjemaet som er åpne. Der kan du skrive litt mer utfyllende hva som er viktig for deg og hva du søker hos en partner. Vi som matchmakere vil bruke denne informasjonen for å finne den som matcher best med deg.

 

Sett av god tid, og vær ærlig!

Det er meget viktig at du tar deg god tid når du fyller ut dette skjemaet. Vi ønsker å få et så riktig bilde av deg som overhodet mulig. Alt du krysser av på vil være søkbart for oss i vår interne database.  Både du som kandidat og kunde er unike, og det er det som gjør matchmaking så interessant og utfordrende. Ta gjerne kontakt med oss om det skulle det oppstå noen viktige endringer i ditt liv, som gjør at din profil vil se annerledes ut. Vi er like interessert som deg i å få profilen din riktig og «up to date». 

 

Angående falske/uriktige profiler

Ikke fall for fristelsen med å «pynte på sannheten», dvs. oppgi uriktig bilde eller krysse av på alternativer som du tror vil gjøre deg mer attraktiv, men som ikke stemmer med deg i virkeligheten. «Falske profiler» vil bli omgjort til ugyldig. Mer om dette står beskrevet i vårt reglement.

FYLL UT BASIS REGISTRERINGSSKJEMA       Helt gratis og uforpliktende selvfølgelig!