Registrer deg

VIKTIG INFORMASJON OM REGISTRERING

 

Kartlegging av kandidater og kunder

Alle kandidater og kunder fyller ut samme registreringsskjema som ligger på vår hjemmeside. For de som velger å bli kunde hos oss, utfører vi en kartlegging samtale der vi går i dybden på din bakgrunn, tidligere relasjoner, ønsker osv. En slik kartlegging samtale inkluderer visuelle og personlige tester. Som Smart kunde vil vi jobbe for deg på timesbasis, dette er tjenesten for deg som ønsker en date raskt. Når du er Premium/VIP kunde, jobber vi mer dyptgående med deg, og du vil få ulike oppgaver å jobbe med kombinert med veiledning.

 

Dine personlige opplysninger er trygge hos oss

Alle opplysninger som du har registrert hos oss blir behandlet konfidensielt. Du kan når som helst be oss om å bli slettet fra systemet. Vi gir heller ikke ut noen opplysninger om deg. Hos oss forblir du anonym.  

 

Slik er vårt registreringsskjema

Enten du ønsker å være kandidat, eller bli kunde hos oss, fyller du ut samme basis registreringsskjema. Dette er et omfattende skjema med omtrent 70 spørsmål som har til hensikt til å gi en god karakteristikk over hvem du er, hvilke egenskaper og interesser du har og hva du søker hos en partner. Vi som matchmakere vil bruke denne informasjonen for å finne den som matcher best med deg.

 

Sett av god tid, og vær ærlig!

Det er meget viktig at du tar deg god tid når du fyller ut dette skjemaet. Vi ønsker å ha få et så riktig bilde av deg som overhodet mulig. Alt du krysser av på vil være søkbart for oss i vår interne database.  Både du som kandidat og kunde er unike, og det er det som gjør matchmaking så interessant og utfordrende. Ta gjerne kontakt med oss om det skulle det oppstå noen viktige endringer i ditt liv, som gjør at din profil vil se annerledes ut. Vi er like interessert som deg i å få profilen din riktig og «up to date». 

 

Angående falske/uriktige profiler

Ikke fall for fristelsen med å «pynte på sannheten», dvs. oppgi uriktig bilde eller krysse av på alternativer som du tror vil gjøre deg mer attraktiv, men som ikke stemmer med deg i virkeligheten. «Falske profiler» vil bli omgjort til ugyldig, uten at en kan registrere seg på sammen navn og nummer igjen. Mer om dette står beskrevet i vårt reglement.

FYLL UT BASIS REGISTRERINGSSKJEMA       Helt gratis og uforpliktende selvfølgelig!