Nyheter

Vi har et stort nettverk av seriøse single, 35-65 år

Vi har et stort nettverk av seriøse single, 35-65 år

Er du lei av å kaste bort tiden med å lete etter en kjæreste som passer godt mot deg? Hva med å få litt hjelp av profesjonelle konsulenter med et stort nettverk av seriøse single ditt område og omegn? I Venus og Mars har vi 12 matchmakere plassert rundt på hele Østlandet og i Bergen.

Les mer
Vår Matchmaker i Oslo/Akershus, 30-50 år

Vår Matchmaker i Oslo/Akershus, 30-50 år

Stine er en våre matchmakere i Oslo/Akershus. Hun har vært med i Venus og Mars fra starten av og har meget god kjennskap til «singelmarkedet» for gruppen 30-50 år i sitt område. Hun stortrives i jobben som matchmaker og brenner for at sine kandidater/kunder skal finne den ekte kjærligheten for et langvarig forhold. Det ligger iherdig arbeid og kvalitetssikring bak hver date Stine setter opp med sine kunder! Hun har kontor både i Oslo og Drøbak.

Les mer
Møt vår matchmaker i Vestfold

Møt vår matchmaker i Vestfold

Hilde er vår matchmaker i Vestfold. Hun er meget flink til å sette seg inn i andres situasjoner og har lang erfaring med terapi og samtaleveileding. Hennes styrke ligger i evnen til å etablere god kontakt og tillit til de hun jobber med, noe som ofte gir henne tilgang til deres «hemmelige rom». I årenes løp har hun hjulpet mange mennesker med ulike utfordringer, både på det medisinske og mentale plan, som ofte er tett knyttet i sammen.

Les mer
Ekte og stødige menn er høyt ønsket

Ekte og stødige menn er høyt ønsket

Visste du at bare siden desember 2017 har over 1500 single norske kvinner tatt kontakt med oss i Venus og Mars for å få hjelp til å finne en god mann? Dette er flotte, oppegående kvinner som ofte har gått lei nettdating, og ønsker seg noe mer seriøst. Alder: 30-65 år, med hovedvekt på 40-55 år.

Les mer