Nyheter

Viser nyheter fra april 2017

Er du klar for å finne kjærligheten igjen?

Er du klar for å finne kjærligheten igjen?

Er du mann og ønsker å møte en kvinne for et seriøst forhold? ❤️ Da har du kommet til rett plass! Vi har et stort overskudd av kvinner som søker en god mann. Flere tusen kvinner på Østlandet. Den viktigste grunnen til det er at kvinner føler seg trygge på oss matchmakere. De liker at alt foregår anonymt og diskré, og at vi har møtt våre menn i virkeligheten før vi sender dem på date med en kvinne.

Les mer
Finn kjærligheten denne våren

Finn kjærligheten denne våren

Våren er kommet for fullt. For mange er dette den beste tiden på året. Solen, lyset og behagelige temperaturer gir muligheter for mange gode stunder ute. Som matchmakere merker vi står pågang fra våre single at de er klar til å møte noen nå. De aller fleste ønsker seg en kjæreste til sommeren.💘 

Les mer
På jakt etter kjærligheten?

På jakt etter kjærligheten?

Er du mann og ønsker å møte en kvinne for et seriøst forhold?  Da har du kommet til rett plass! Vi har et stort overskudd av kvinner som søker en god mann. Flere tusen kvinner på Østlandet. Den viktigste grunnen til det er at kvinner føler seg trygge på oss matchmakere. De liker at alt foregår anonymt og diskré, og at vi har møtt våre menn i virkeligheten før vi sender dem på date med en kvinne.

Les mer