Om personlig matchmaking

Ønsker du å finne en partner for et langvarig forhold?

Er du en av de mange som er lei nettdating/dating-apper og opplever dette nokså «meningsløst»? Gjennom våre tjenester kan du få hjelp til å finne den rette for deg. Vi har helt vanlige mennesker, i alle aldersgrupper, i vår database.

 

Fordelene med personlig matchmaking

Dette unngår du:

  • Å bruke verdifull tid på å søke gjennom dating sider og apper for å finne noen du matcher med. Vi kan gjøre jobben for deg.
  • Å bekymre deg for at du ender opp med feil person igjen. Vi finner personer som matcher deg godt.
  • Å bekymre deg for at de personene du dater er helt annerledes enn det inntrykket du har fått i gjennom profiler, bilder og ofte overfladisk kommunikasjon. Vi kvalitetsikrer personen for deg.
  • Å bekymre deg om selve daten. Vi støtter deg gjennom hele prosessen.

 

Registrer deg i vår database som kandidat

Det er gratis å registrere seg hos oss. Her er du helt anonym, og det er kun vi som matchmakere som kan se deg og dine opplysninger. Det følger heller ingen forpliktelser eller kostnader ved å være kandidat i vår database.

Når du er registrert i vårt system så vet vi litt mer hvem du er og hva du søker. Da kan vi kontakte deg hvis vi har en kunde/kandidat som kan være en god match.

I vår database ligger det single fra hele landet og venter på at vi skal kontakte dem. Kanskje ligger din utkårede der? Ingenting hadde gledet oss mer!

FYLL UT BASIS REGISTRERINGSSKJEMA

Helt gratis og uforpliktende selvfølgelig!