Matchmaking

Venus og Mars matchmaking er motsatsen til Tinder og nettdating. Vi møter alle våre single i virkeligheten til en dybdesamtale før vi eventuelt sender dem på date. Din energi, humor, utstråling, glimt i øyet osv. kan ikke leses på en digital profil.  De som kontakter oss ønsker et seriøst og langvarig forhold.

La drømmen din gå i oppfyllelse 💖

Vi som matchmakere vil jobbe hardt for å finne en person som passer godt for deg; ut fra hvem du er, hvor du er i livet og hva du ønsker deg hos en fremtidig partner. All forskning viser at vi søker noen med samme sosioøkonomiske bakgrunn, samme nivå av intelligens (IQ og EQ), noen vi blir tiltrukket av og som matcher etiske verdier og interesser.

Fordeler med personlig matchmaking:

  • Vi finner personer som matcher deg godt ut fra dine ønsker og ståsted. Du slipper å møte personer som er helt feil for deg på viktige områder/verdier.
  • Vi har kvalitetssikret personen for deg. Vi luker bort alle personer vi ikke ønsker å sende på date. Vi har ingen falske profiler eller noen som gir et annet inntrykk på nettet enn det de er i virkeligheten.
  • Du sparer verdifull tid. Vi har et stort nettverk av flere tusen single i Norge som er ute etter et seriøst forhold.
  • Vi støtter deg gjennom hele prosessen. Hvis det er lenge siden du har datet noen gir vi deg gode råd og oppbakking før en date. Ofte kjenner vi godt til personen du skal på date med også.
  • Vi har matchmakere ulike steder i Norge. Les gjerne mer om oss og bestill et møte.

FYLL UT BASIS REGISTRERINGSSKJEMA Helt gratis og uforpliktende!

PS! For LHBTQ-single så har vi egen hjemmeside: Pride Matchmaking (https://pridematchmaking.no/