Personvern og lagring av personopplysninger

Hvordan vi henter våre data
Når du registrerer deg i vår database og fyller ut vårt registreringsskjema samtykker du til at vi kan bruke din data på en anonym måte for matchmaking.

Alle som kontakter oss gjennom skjema med interesse for Speed Dating o.l. arrangement blir lagt inn på våre nyhetsbrev med tagger på alder og fylke. Dersom du har gjort det, vil du få nyhetsbrev på e-post når vi har et arrangement som vi tenker passer deg.

Samtykke
Vi tar utgangspunkt i legitimt samtykke ut ifra paragraf 6f i Personvernloven. Hvis du har inngått et kundeforhold med oss tidligere, eller du er en ny kunde, vil dette være en legitim grunn til å sende deg informasjon. Dette sidestilles med et samtykke i henhold til Norsk markedsføringslov.  

For å kunne benytte deg av tjenestene tilgjengelig på våre nettsider er det nødvendig at du gir oss noen personopplysninger, slik som navn, telefonnummer og e-post. Hvis du ikke ønsker å gi nødvendige opplysninger, har vi ikke muligheten til å levere tilgang til de/den ønskede tjenesten.  Vi spør aldri om mer informasjon enn det vi trenger og vi deler aldri din informasjon med tredjepart uten samtykke.

Gjennom å bruke tjenestene på våre nettsider, bekrefter du at du har lest, forstått og samtykket til innholdet i personvernerklæringen. Du samtykker også til vår behandling av dine personopplysninger. ​Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Dersom du ønsker å trekke tilbake samtykket, vil vi slette dine opplysninger på oppfordring fra deg.

Behandling av personopplysningene
Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål:
 • Gi tilgang til våre gratis-tjenester og produkter
 • Kundeservice og telefonkontakt
 • Gi en mer personlig opplevelse, levere produkter og annet relevant innhold som vi tenker kan være aktuelt for deg
 • Svare på forespørsler
 • Sende ønsket materiale
 • Opprette og opprettholde en dialog for å bygge kundeforholdet
Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt
Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:
 • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen
 • Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre gratis-tjenester og betalte produkter
 • Vi kan kontakte deg via e-post eller telefon
 • Abonnement på nyhetsbrev via e-post. Du kan enkelt trykke på «Unsubscribe» hvis disse ikke lenger er aktuelle for deg.
 • SMS med spesialtilbud.

Matchmaking og bilder
Når du registrerer en profil hos oss laster du samtidig opp bilder vi kan bruke for å se hvem du matcher best med. I de tilfellene vi mangler bilder av en klient, så prøver vi å finne bilder på nettet eller i sosiale medier.

Bildene brukes kun til internt bruk og deles ikke med andre.

Alle kandidater som blir presentert anonymt for en kunde, har vært til møte med en matchmaker. Der gir de samtykke til hvilke bilder og andre opplysninger vi kan bruke for matchmaking og i presentasjonen.

Hvordan lagres opplysningene, innsyn og sletting
Vi behandler og lagrer dine personopplysninger så lenge du er aktiv i vårt system og aktuell for å bruke våre tjenester. Opplysningene er lagret på en trygg server. Alle matchmakere som har tilgang til disse opplysningene, har skrevet under på taushetserklæring og en databehandleravtale.

Vi deler heller ikke navn, e-post, telefonnummer eller andre kontaktopplysninger uten spesifikt samtykke i hvert tilfelle.

På hvert nyhetsbrev og SMS vi sender ut er det alltid en stor og tydelig «Slett meg» knapp der du enkelt kan be om å bli slettet fra vårt system. På våre hjemmesider er det også enkelt å finne frem til «Sletting av profil». I tillegg sletter vi alle data når kunder ber om det eller vi er i kontakt med dem og får vite at de ikke er single/aktuelle for oss lenger.

NB! Når vi sletter dine data så blir hele loggen og alt slettet. Det er ikke mulig for oss å gjenopprette disse hvis du angrer i etterkant.

Du kan når som helst få innsyn til dine data ved å skrive din epost-adresse her:
https://venusogmars.no/registrer-deg/profil-p%C3%A5-e-post/

Har du andre spørsmål om personopplysninger og lagring av data, er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder – Vidar Tollefsen, e-post: vidar@venusogmars.no