Sletting av profil

Angående sletting av profil

Som registrert kandidat ligger du anonymt og trygt i vår database som bare matchmakere har tilgang til. Vi får nye kunder hele tiden og kan ta kontakt når du minst venter det. 😊 PS! Kun de som har vært inne til samtale hos oss vi sender på date.

Det er i vår interesse å slette alle dere som etter hvert havner i gode og stabile forhold, og ikke lenger er aktuelle for matchmaking. Samtidig anbefaler vi ikke at dere sletter dere før det skjer. Når vi sletter en profil så forsvinner alle notater vi har fra samtalen med dere, bilder, presentasjoner, logg osv. Dette kan ikke gjenopprettes.

Har du ikke vært på date gjennom oss så kan du velge å sette deg selv i førersetet og vi skal jobbe aktivt for å finne en date til deg. Vi har mange ulike pakker/opplegg i kan tilby.