Representanter for Østfold

Elisabet Østby - Moss

Elisabet har solid utdannelse og jobber som familie og foreldreveileder, coach og terapeut med fordypning i stress og traumer på Øst- Vest klinikken i Moss. Der hjelper hun sine klienter med blant annet avspenning og hjelp til å forløse følelsesmessige smerter. Hun brenner for å hjelpe mennesker til å finne igjen sin livsglede og kunne leve ut sine verdier. Det er givende for henne å hjelpe mennesker til å finne kjærligheten. Styrken til Elisabet ligger i få en dyp menneskelig kontakt med sine klienter. Hun ser deg for den du er og sammen kan dere komme frem til hva du trenger. Kombinasjon med sine spesielle evner og kallet for å hjelpe mennesker, gjør henne unik som matchmaker. Med Elisabet får du en varm, trygg og imøtekommende matchmaker som kan hjelpe deg på alle plan.

Siden hun har mange klienter utenom, er det begrenset hvor mange kunder hun kan ta imot som matchmaker, men vil da henvise deg videre til andre matchmakere i nærheten om hun ikke selv har kapasitet til å ta deg imot. Det er også vanskelig å få tak i henne på telefon, så vi oppfordrer deg til å sende henne en epost og så svarer hun deg i løpet av dagen.

Registrer deg gratis  Bestill samtale

Kirsti Annette Solbrekke - Fredrikstad

Kirsti er ei ekte Onsøy jente med glimt i øyet og en varm og fin humor. Hun driver til daglig som Coach Netta. Der hjelper hun sine klienter med å nå sine mål for å øke livskvaliteten. Hun ble sertifisert coach i 2006 og har også tatt utdannelse som Mental Trener.

Kirsti liker å være en medspiller og pådriver i menneskers utviklingsprosess, og hun ser alltid etter løsninger istedenfor problemer. Å hjelpe andre mennesker har alltid vært en naturlig del av henne.

Som matchmaker har Kirsti et meget godt nettverk i Østfold og vet hva som rører seg der. Hun er meget flink på det å ta i mot mennesker, og har en egen evne til å sette seg inn i andres situasjoner og forstå hva som er viktig for dem. Sammen med deg vil hun finne ut hvilken type partner som er riktig for deg i det lange løp, og når det avklart finner hun den personen i virkeligheten :)

Bestill gjerne en møte hos Kirsti. Du kommer ikke til å angre :)

Registrer deg gratis   Bestill samtale