Representanter for Agder

Matchmaker søkes i Kristiansand området

Siden oppstart i 2017 har Venus og Mars utviklet seg til å bli Norges største matchmaking selskap. Pga. av stor pågang av single som ønsker å bruke våre tjenester søker vi nye matchmakere. Som matchmaker følger du opp de single i din region. Opplæring vil bli gitt.  Vi dekker alle utgifter til annonsering, systemer, webside etc. .

Helt i orden om du har en deltids jobb utenom, selv om det er mulig å være 100 % matchmaker.  Du blir selvstendig næringsdrivende. Meget høy provisjon. Vi har ingen «ansatte».

Les mer om oss her: https://venusogmars.no/

 Kvalifikasjoner:

  • Respektabel og 100 % til å stole på. Vi lever av et godt rykte.
  • Gode skriftlige og muntlige egenskaper. Vi sender mange eposter og prater mye i telefon.
  • Flink til å lese mennesker.
  • Gode PC egenskaper.
  • Stå på vilje og drivkraft.
  • Tilgang på eget kontor/hjemmekontor som er egnet til å ta imot kandidater til samtale. (Trenger ikke være så dyrt å leie).

Høres dette spennende/interessant ut?

Send litt info om deg selv til info@venusogmars.no  Merk eposten: «Matchmaker».

Alle får svar.

Monica Klokseth - Telemark

Monica er vår nye matchmaker i Telemark. Hun er utdannet gestalt coach, og jobber som veileder og motivator i Skien. Her jobber hun mest innenfor temaene selvfølelse, selvtillit og selvutvikling. Hun er meget flink til å lese mennesker og vil alltid gjøre sitt beste for at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt. Som person er hun rolig, behagelig og tar deg imot med et varmt smil.

Monica er genuint opptatt av mennesker. Det å finne kjærligheten, både i deg selv og sammen med andre, brenner hun virkelig for. Nå er hun klar for å hjelpe DEG med å finne DIN drømmepartner.

Bestill en hyggelig og fortrolig samtale med Monica. Da tar du et lang steg på veien mot å finne kjærligheten ❤️

Registrer deg gratis  Bestill samtale