Representanter for Akershus

Matchmaker søkes i Oslo området

Siden oppstart i 2017 har Venus og Mars utviklet seg til å bli Norges største matchmaking selskap. Pga. av stor pågang av single som ønsker å bruke våre tjenester søker vi nye matchmakere. Som matchmaker følger du opp de single i din region. Opplæring vil bli gitt.  Vi dekker alle utgifter til annonsering, systemer, webside etc. .

Helt i orden om du har en deltids jobb utenom, selv om det er mulig å være 100 % matchmaker.  Du blir selvstendig næringsdrivende. Meget høy provisjon. Vi har ingen «ansatte».

Les mer om oss her: https://venusogmars.no/

 Kvalifikasjoner:

  • Respektabel og 100 % til å stole på. Vi lever av et godt rykte.
  • Gode skriftlige og muntlige egenskaper. Vi sender mange eposter og prater mye i telefon.
  • Flink til å lese mennesker.
  • Gode PC egenskaper.
  • Stå på vilje og drivkraft.
  • Tilgang på eget kontor/hjemmekontor som er egnet til å ta imot kandidater til samtale. (Trenger ikke være så dyrt å leie).

Høres dette spennende/interessant ut?

Send litt info om deg selv til info@venusogmars.no  Merk eposten: «Matchmaker».

Alle får svar.

Vidar - Daglig leder - Oslo/Akershus

Vidar er daglig leder, Matchmaker og grunnlegger av Venus og Mars AS. Bor i Asker og er på hovedkontoret i Oslo. Utdannet coach, trener og lærer. Har bakgrunn fra skoleverket samt 20 års erfaring som selvstendig næringsdrivende.

Mange menn foretrekker en mannlig Matchmaker som de kan sparre med og snakke rett fra leveren til. Som mann jobber han også veldig effektivt og målrettet for at hans kunder skal raskt komme på gode dater med personer som matcher dem godt. Med full oversikt over alle kandidater som finnes i systemet lar det seg greit gjøre.

Vidar er den Matchmakeren hos V & M som har satt sammen flest par, og flere av dem har nå giftet seg. I tillegg er det han som arrangerer alle Speed Dater og tilstelninger for single i Venus & Mars.

Bestill en samtale hos Vidar. Du kommer ikke til å angre!

NB! Hør gjerne Podcasten til Econa der Vidar prater om hvordan vi i Venus og Mars jobber 💘

Registrer deg gratis  Bestill samtale

Hege Christine Waaler - Oslo

Hege Christine er vår nye matchmaker i Oslo for aldersgruppen 25-45 år. Hun er utdannet sosionom og har lang erfaring med å jobbe med mennesker. I tillegg har hun tatt gestaltterapi, psykologi og ledelse. Hun har også sin egen praksis som terapeut hvor hun tilbyr samtaler.

Hege Christine har god intuisjon og er lidenskapelig opptatt av å finne din match og neste store kjærlighet. Som person er hun varm, åpen og genuint interessert i hvem du er og hva du ønsker i ditt liv.

Bestill en hyggelig og fortrolig samtale med Hege Christine. Du kommer ikke til å angre. 😊 ❤️

Registrer deg gratis  Bestill samt

Stine Wergeland Enger - Drøbak og omegn

Stine er en våre matchmakere i Drøbak og omegn. Hun har vært med i Venus og Mars fra starten av og har meget god kjennskap til «singelmarkedet» for gruppen 30-55 år i sitt område. Hun stortrives i jobben som matchmaker og brenner for at sine kandidater/kunder skal finne den ekte kjærligheten for et langvarig forhold. Det ligger iherdig arbeid og kvalitetssikring bak hver date Stine setter opp med sine kunder! Les mer på referanser.

Stine er utdannet coach gjennom BI og ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Ved siden av å være Matchmaker driver hun Bevissthetscoach. Hun er en god lytter og flink til å sette seg inn i andres situasjoner, i tillegg til å ha en stor lidenskap for personlig utvikling og å få frem det beste hos mennesker. Ellers har hun 17 års erfaring i fra næringslivet og har utdanning i markedsføring og kommunikasjon. Se video av Stine.

Start kjærlighetsreisen med å ta en samtale hos Stine. Med henne får du en dedikert matchmaker som ikke gir seg før målet ditt er nådd :)

Registrer deg gratis  Bestill samtale

Alison B. Grytte - Oslo + Kolbotn (i permisjon)

Alison er en av våre erfarne matchmakere/coacher i Oslo/Akershus. Hun er meget flink til å lese mennesker og har en intuitiv følelse for hva andre har behov for. Dessuten har hun alltid et smil på lur/varm humor, som gjør at hun ofte får veldig god kontakt med de som kommer til samtale. Kombinert med sin livserfaring fra singellivet, og det å være i gode/dårlige forhold, er hun en meget kompetent som coach og matchmaker.

Av faglig bakgrunn er hun utdannet lærer, sykepleier og terapeut. Hun har jobbet mye med samtale/veiledning og har alltid vært et veldig åpent menneske. Se video.

Alison får meget gode tilbakemeldinger fra de som har vært til samtale og de hun har jobbet med.  De føler at de blir godt ivaretatt og tar store steg i prosessen med å finne seg en kjæreste for et godt og langvarig forhold.

Bestill en hyggelig og fortrolig samtale med Alison. Da tar du et langt steg i retning mot kjærligheten ❤️

Registrer deg gratis  Bestill samtale