Representanter for Akershus

Anita Normann - Oslo og omegn

Anita er en av våre Matchmaker i Oslo og omegn. Hun har tidligere jobbet i New York som Matchmaker hos Premier Match og stortrives i jobben. Ved siden av å være Matchmaker driver hun også med karriereveiledning og coaching av stressklienter. Hun er utdannet NLP terapeut og Stress/ Life Coach og Prep Veileder og har i tillegg 20 års internasjonal arbeidserfaring fra reise- og flybransjen. 

Anita Normann har alltid hatt en stor lidenskap for personlig utvikling og få folk til å bli den beste versjon av seg selv. I årenes løp har hun hjulpet mange mennesker med ulike utfordringer gjennom coaching og samtaleveileding.

Som matchmaker har hun sin styrke i å etablere god kontakt og tillit til de hun jobber med. Ingen energi er så stor og kraftfull som den ekte kjærligheten :)

Bestill et hyggelig møte med Anita. Det kan fort bli starten på en spennende reise :)

Registrer deg gratis   Bestill samtale

Stine Wergeland Enger - Drøbak + Oslo

Stine er en våre matchmakere i Oslo/Akershus. Hun har vært med i Venus og Mars fra starten av og har meget god kjennskap til «singelmarkedet» for gruppen 30-55 år i sitt område. Hun stortrives i jobben som matchmaker og brenner for at sine kandidater/kunder skal finne den ekte kjærligheten for et langvarig forhold. Det ligger iherdig arbeid og kvalitetssikring bak hver date Stine setter opp med sine kunder! Les mer på referanser.

Stine er utdannet coach gjennom BI og ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Ved siden av å være Matchmaker driver hun Bevissthetscoach. Hun er en god lytter og flink til å sette seg inn i andres situasjoner, i tillegg til å ha en stor lidenskap for personlig utvikling og å få frem det beste hos mennesker. Ellers har hun 17 års erfaring i fra næringslivet og har utdanning i markedsføring og kommunikasjon. Se video av henne her: Youtube

Start kjærlighetsreisen med å ta en samtale hos Stine. Med henne får du en dedikert matchmaker som ikke gir seg før målet ditt er nådd :)

Registrer deg gratis  Bestill samtale

Christin Rekdal - Oslo og omegn

Christin er ny matchmaker i Oslo og omegn. Hun har alltid vært interessert i menneskelig utvikling og har gode kunnskaper og livserfaring på det området. Som person er hun balansert og imøtekommende. Hun har en egen evne til å få god kontakt med med andre mennesker og sette seg inn i deres situasjon.

Christin er utdannet som pedagog, coach og uttrykksterapeut. Har jobbet som coach/veileder i HumaNova. Før det jobbet både med ungdom og familier som miljøterapeut. Nå har hun bestemt seg for å hjelpe mennesker med å finne kjærligheten og at de skal bli den beste utgaven av seg selv.

Som matchmaker disponerer Christin et MEGET stort nettverk av single i Oslo og omegn. I et godt samarbeid med andre matchmakerne i området vil hun finne de personene i vårt nettverk som du matcher godt med. 

Bestill et møte hos Christin. Du får en dedikert matchmaker som vil at du skal lykkes med å finne kjærligheten ❤️

Registrer deg gratis  Bestill samtale

Heidi Satya Bakk - Bærum og omegn

Heidi er vår Matchmaker i Bærum og omegn. Hun er meget flink til å sette seg inn i andres situasjoner og har lang erfaring med terapi og samtaleveileding. Hennes styrke ligger i evnen til å etablere god kontakt og tillit til de hun jobber med. I årenes løp har hun hjulpet mange mennesker med ulike utfordringer, både på det fysiske og mentale plan, som ofte er tett knyttet i sammen. Så vet hun også godt at ingen energi er så stor og kraftfull som den ekte kjærligheten :)

Heidi er utdannet Gestaltterapeut og Helsecoach.  Ved siden av å være Matchmaker driver hun Yogaverkstedet. Hun er meget kvalitetsbevisst i sitt arbeid og har et imponerende nettverk av single kandidater i Bærum og omegn til sin rådighet.

Start kjærlighetsreisen med å ta en samtale hos Heidi. Med henne får du en dedikert matchmaker som ikke gir seg før målet ditt er nådd :)

Registrer deg gratis   Bestill samtale

Yvonne Maria Sjem - Lørenskog + Oslo

Yvonne er Matchmaker i Oslo og Akershus med base i Lørenskog. Hun har alltid hatt stor interesse for dette med matchmaking og har operert som Kirsten Giftekniv for flere av sine venninner før vi plukket henne opp i Venus og Mars.  I tillegg til sitt eget store nettverk har hun nå tilgang på hele databasen til Venus og Mars for å matche alle de mennesker som ønsker å finne den ekte kjærligheten.

Yvonne har bakgrunn som journalist og massør. Hun har også jobbet mange år som daglig leder for Axelsons Body Work School som utdanner terapeuter, yogalærere, massører m.m.

Yvonne er på sitt beste når hun møter sine kandidater ansikt til ansikt i en fortrolig samtale. Da får hun innsikt i de ønsker og behov du har for en fremtidig partner og kan jobbe videre derfra. Du er garantert anonymitet og yrkesprofesjonalitet.

Bestill et møte hos Yvonne. Med henne får du dedikert matchmaker som jobber målrettet og systematisk for at du skal finne den ekte kjærligheten hos en drømmepartner :)

Registrer deg gratis  Bestill samtale