Representanter for Akershus

Vidar - Daglig leder - Oslo/Akershus

Vidar er daglig leder, Matchmaker og grunnlegger av Venus og Mars AS. Bor i Asker og er på hovedkontoret i Oslo. Utdannet coach, trener og lærer. Har bakgrunn fra skoleverket samt 20 års erfaring som selvstendig næringsdrivende.

Mange menn foretrekker en mannlig Matchmaker som de kan sparre med og snakke rett fra leveren til. Som mann jobber han også veldig effektivt og målrettet for at hans kunder skal raskt komme på gode dater med personer som matcher dem godt. Med full oversikt over alle kandidater som finnes i systemet lar det seg greit gjøre.

Vidar er den Matchmakeren hos V & M som har satt sammen flest par, og flere av dem har nå giftet seg. I tillegg er det han som arrangerer alle Speed Dater og tilstelninger for single i Venus & Mars.

Bestill en samtale hos Vidar. Du kommer ikke til å angre!

NB! Hør gjerne Podcasten til Econa der Vidar prater om hvordan vi i Venus og Mars jobber 💘

Registrer deg gratis  Bestill samtale

Alison B. Grytte - Oslo og omegn + Kolbotn

Alison er en av våre erfarne matchmakere/coacher i Oslo/Akershus. Hun er meget flink til å lese mennesker og har en intuitiv følelse for hva andre har behov for. Dessuten har hun alltid et smil på lur/varm humor, som gjør at hun ofte får veldig god kontakt med de som kommer til samtale. Kombinert med sin livserfaring fra singellivet, og det å være i gode/dårlige forhold, er hun en meget kompetent som coach og matchmaker.

Av faglig bakgrunn er hun utdannet lærer, sykepleier og terapeut. Hun har jobbet mye med samtale/veiledning og har alltid vært et veldig åpent menneske. Se video.

Alison får meget gode tilbakemeldinger fra de som har vært til samtale og de hun har jobbet med.  De føler at de blir godt ivaretatt og tar store steg i prosessen med å finne seg en kjæreste for et godt og langvarig forhold.

Bestill en hyggelig og fortrolig samtale med Alison. Da tar du et langt steg i retning mot kjærligheten ❤️

Registrer deg gratis  Bestill samtale

Heidi Satya Bakk - Oslo + omegn

Heidi er vår Matchmaker i Bærum og omegn. Hun er meget flink til å sette seg inn i andres situasjoner og har lang erfaring med terapi og samtaleveileding. Hennes styrke ligger i evnen til å etablere god kontakt og tillit til de hun jobber med. I årenes løp har hun hjulpet mange mennesker med ulike utfordringer, både på det fysiske og mentale plan, som ofte er tett knyttet i sammen. Så vet hun også godt at ingen energi er så stor og kraftfull som den ekte kjærligheten :)

Heidi er utdannet Gestaltterapeut og Helsecoach.  Ved siden av å være Matchmaker driver hun Yogaverkstedet. Hun er meget kvalitetsbevisst i sitt arbeid og har et imponerende nettverk av single kandidater i Bærum og omegn til sin rådighet.

Start kjærlighetsreisen med å ta en samtale hos Heidi. Med henne får du en dedikert matchmaker som ikke gir seg før målet ditt er nådd :)

Registrer deg gratis   Bestill samtale

Stine Wergeland Enger - Drøbak og omegn

Stine er en våre matchmakere i Oslo/Akershus. Hun har vært med i Venus og Mars fra starten av og har meget god kjennskap til «singelmarkedet» for gruppen 30-55 år i sitt område. Hun stortrives i jobben som matchmaker og brenner for at sine kandidater/kunder skal finne den ekte kjærligheten for et langvarig forhold. Det ligger iherdig arbeid og kvalitetssikring bak hver date Stine setter opp med sine kunder! Les mer på referanser.

Stine er utdannet coach gjennom BI og ved Norsk Gestalt Institutt Høyskole. Ved siden av å være Matchmaker driver hun Bevissthetscoach. Hun er en god lytter og flink til å sette seg inn i andres situasjoner, i tillegg til å ha en stor lidenskap for personlig utvikling og å få frem det beste hos mennesker. Ellers har hun 17 års erfaring i fra næringslivet og har utdanning i markedsføring og kommunikasjon. Se video av Stine.

Start kjærlighetsreisen med å ta en samtale hos Stine. Med henne får du en dedikert matchmaker som ikke gir seg før målet ditt er nådd :)

Registrer deg gratis  Bestill samtale