Representanter for Buskerud

Susanne Eidem - hele Norge

Bli kjent med vår samarbeidspartner og matchmaker - sexolog og parterapeut, Susanne Eidem

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, underviser, foredragsholder og spaltist (Dagbladet Pluss). Du vil også se henne i nyeste sesong av Gift ved første blikk som en del av ekspertpanelet.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samlivsterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess med sine single og søkende klienter, hvor hele 80 % har fått seg kjæreste etter et kortere samtaleforløp. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Bestill en online samtale med Susanne. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Susanne Registrer deg gratis

 

Marte Helene Olstad - Oslo + hele Norge

Marte bor i Oslo og har eget kontor på Majorstua, i tillegg til online samtaler. Hun er utdannet sexolog oved Sexologiskolen i København og skal også utdanne seg til parterapeut. Til daglig jobber hun som sexolog og relasjonsterapeut. Hun har også deltatt i flere podkaster. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Marte har en helt unik evne til å ta imot mennesker som har behov for en fortrolig og dyp samtale. Hun har en varm energi og myk stemme.  😊 Som matchmaker vil hun gjøre alt hun kan for å skape gode par. 💘

Bestill en fortrolig samtale med Marte. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Marte Registrer deg gratis

Matchmaker søkes i Drammen

Siden oppstart i 2017 har Venus og Mars utviklet seg til å bli Norges største matchmaking selskap. Pga. av stor pågang av single som ønsker å bruke våre tjenester søker vi nye matchmakere. Som matchmaker følger du opp de single i din region. Opplæring vil bli gitt. Vi dekker alle utgifter til annonsering, systemer, webside etc.

Helt i orden om du har en deltids jobb utenom, selv om det er mulig å være 100 % matchmaker. Du blir selvstendig næringsdrivende. Vi har ingen «ansatte». Er du dyktig i jobben er det også mulig tjene veldig godt.

Les mer om oss her: https://venusogmars.no/

 Kvalifikasjoner:

  • Respektabel og 100 % til å stole på. Vi lever av et godt rykte.
  • Gode skriftlige og muntlige egenskaper. Vi sender mange eposter og prater mye i telefon.
  • Flink til å lese og forstå andre mennesker.
  • Gode PC egenskaper.
  • Stå på vilje og drivkraft. Fordel om du har erfaring/bakgrunn fra salg.
  • Tilgang på eget kontor/hjemmekontor som er egnet til å ta imot kandidater til samtale. (Trenger ikke være så dyrt å leie).

Høres dette spennende/interessant ut? Du finner ikke en mer givende og meningsfull jobb enn dette. 

Send litt info om deg selv til info@venusogmars.no  Merk eposten: «Matchmaker».

Alle får svar.