Representanter for Buskerud

Susanne Eidem - hele Norge

Bli kjent med vår samarbeidspartner og matchmaker - sexolog og parterapeut, Susanne Eidem

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, underviser, foredragsholder og spaltist (Dagbladet Pluss). I 2023 var hun en del av ekspertpanelet i Gift ved første blikk som ble vist på TVNorge og Discovery +.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samlivsterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess med sine single og søkende klienter, hvor hele 80 % har fått seg kjæreste etter et kortere samtaleforløp. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Bestill en online samtale med Susanne. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Susanne  Registrer deg gratis

 

Maiken Ostermann - Oslo og omegn 55-75 år

Maiken Ostermann er vår nye matchmaker for aldersgruppen 55-75 år. Hun er utdannet relasjonsterapeut fra EQ-instituttet og har også utdanning innen statsvitenskap, sosiologi, teater og litteraturvitenskap. Se video.

De senere år har hun jobbet hun som livsstils veileder i Roede AS. Her har hun hjulpet flere tusen mennesker for å finne veien til en sunnere livsstil og bedre helse. Hun har holdt over 500 kurs og workshop for næringsliv, bedrifter og organisasjoner. (Hjemmeside maikenostermann.no)

Maiken brenner for gode menneskemøter og har lang erfaring med å jobbe med mennesker i alderen 50 +. Hun har en unik evne til å se mennesker, være en god lytter og møte ulike behov. Nå vil hun gjerne bruke all sin kompetanse til å hjelpe deg med å finne din perfekte match! 

Med Maiken får du en engasjert og dedikert matchmaker som vil gjøre alt hun kan for at du skal møte en fremtidig partner du kan dele små og store øyeblikk med. ❤️

Book et møte med Maiken  Registrer deg gratis

Matchmaker søkes i Drammen

Siden oppstart i 2017 har Venus og Mars utviklet seg til å bli Norges største matchmaking selskap. Pga. av stor pågang av single som ønsker å bruke våre tjenester søker vi nye matchmakere. Som matchmaker følger du opp de single i din region. Opplæring vil bli gitt. Vi dekker alle utgifter til annonsering, systemer, webside etc.

Helt i orden om du har en deltids jobb utenom, selv om det er mulig å være 100 % matchmaker. Du blir selvstendig næringsdrivende. Vi har ingen «ansatte». Er du dyktig i jobben er det også mulig tjene veldig godt.

Les mer om oss her: https://venusogmars.no/

 Kvalifikasjoner:

  • Respektabel og 100 % til å stole på. Vi lever av et godt rykte.
  • Gode skriftlige og muntlige egenskaper. Vi sender mange eposter og prater mye i telefon.
  • Flink til å lese og forstå andre mennesker.
  • Gode PC egenskaper.
  • Stå på vilje og drivkraft. Fordel om du har erfaring/bakgrunn fra salg.
  • Tilgang på eget kontor/hjemmekontor som er egnet til å ta imot kandidater til samtale. (Trenger ikke være så dyrt å leie).

Høres dette spennende/interessant ut? Du finner ikke en mer givende og meningsfull jobb enn dette. 

Send litt info om deg selv til info@venusogmars.no  Merk eposten: «Matchmaker».

Alle får svar.