Representanter for Finnmark

Susanne Eidem - hele Norge

Bli kjent med vår samarbeidspartner og matchmaker - sexolog og parterapeut, Susanne Eidem ⭐

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, underviser, foredragsholder og spaltist (Dagbladet Pluss). I 2023 var hun en del av ekspertpanelet i Gift ved første blikk som ble vist på TVNorge og Discovery +.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samlivsterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess med sine single og søkende klienter, hvor hele 80 % har fått seg kjæreste etter et kortere samtaleforløp. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Bestill en online samtale med Susanne. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Susanne  Registrer deg gratis

 

Elin Unosen - Pride πŸ³οΈβ€πŸŒˆ + Venus & Mars

Elin Unosen er vår nye matchmaker I Nord Norge og i Trøndelag, samt Pride matchmaker for hele landet. Elin er 49 år og bor i Bodø, men har også leilighet i Oslo og vil ta en del møter med skeive der, samt online. Hun er utdannet sexolog, parterapeut, helsecoach og sosionom. I over 20 år har hun jobbet som coach for de som ønsker å gå ned i vekt, og har en egen hjemmeside på det (slankekoden.no). Hun har også en egen hjemmeside som sexolog (sexologogparterapeutene.no).

Elin brenner for at mennesker skal finne den store ekte kjærligheten, uavhengig av legning og seksuelle preferanser. Hun har lang erfaring med å coache mennesker til å bygge opp mer kroppslig selvtillit og bli trygge på seg selv i møte med andre mennesker.

Book et møte med Elin. Da tar du et langt steg i riktig retning med å finne en livspartner. πŸ’˜

Book et møte med Elin  Registrer deg gratis

Venus og Mars - SMART kunde matchmaking

Vi har ingen lokal matchmaker i ditt område, men vi kan likefult hjelpe deg med å finne en kjæreste ved å bruke vårt omfattende nettverk.

Registrer en profil hos oss gratis  http://venusogmars.no/registrering/ og ta kontakt med oss. Vi vil ut i fra din profil og dine ønsker fortelle deg hva vi kan gjøre for deg.

For  SMART kunder  har vi satt opp mange bra dater til mennesker som bor rundt omkring i landet.  På mange måter er dette en mer effektiv måte og gjøre det på, og dermed også mye billigere for deg som kunde.