Representanter for Hedmark

Heidi Mausethagen - Hedmark/Oppland

Heidi er vår nye matchmaker i Hedmark. Hun har kontor både i Brumunddal og i Hamar. Hennes styrke ligger i å kunne lese andre mennesker og se deres behov. 

Foruten å være matchmaker jobber Heidi som Rosenterapeut. Hun er flink til å få god kontakt med andre mennesker og føle på deres energi. Foruten Rosenterapeut er hun utdannet førskolelærer og har tidligere drevet privat barnehage i mange år. Hun trives best i en jobb der hun kan bruke sine egenskaper til å hjelpe andre mennesker og fremme personlig vekst hos dem.

Bestill en samtale hos Heidi. Det kan fort bli starten på en spennende reise :)

Registrer deg gratis   Bestill samtale

Christine Stabell - Hamar

Christine er vår matchmaker i Hamar og har vært med oss siden april 2018.  Den 17.10.2018 skrev Hamar Arbeiderblad en flott reportasje om henne.

Som bakgrunn har lang yrkeserfaring innen salg, markedsføring og økonomi i tillegg til å ha vært selvstendig næringsdrivende som «Stabell Terapi & Kosthold».  Hun er kanskje den matchmakeren som får inn flest menn til samtale.

Du blir godt tatt i mot når du kommer til Christine, og de fleste opplever henne som et «behagelig vesen» med et godt sinnelag.  Hun er en person som det faller seg naturlig å åpne seg for i en fortrolig samtale da hun er en god lytter og flink til å forstå/lese andre mennesker.

Som matchmaker har Christine en enorm «stå på vilje» og flink til å bruke våre teknologiske verktøy. Hun er derfor svært effektiv når det gjelder å få sine kunder ut på gode dater og gir seg ikke før hun har funnet den personen som matcher best med deg i vårt store nettverk.

Bestill et møte hos Christine. Det kan fort bli starten på en fantastisk kjærlighetsreise :)

Registrer deg gratis   Kartleggingsamtale