Representanter for Hordaland

Siw-Karina Teige - Bergen Coaching

Siw-Karina er Matchmaker for Venus og Mars og daglig leder av Bergen Coaching. Hun jobber som coach, terapeut og personlig trener. Du blir godt tatt imot når du kommer til Siw-Karina. Hun er en person som det faller seg naturlig å åpne seg for i en fortrolig samtale da hun er en god lytter og flink til å forstå/lese andre mennesker. 

Som matchmaker har Siw-Karina en enorm «stå på vilje» og flink til å bruke våre teknologiske verktøy. Hun er derfor svært effektiv når det gjelder å få sine kunder ut på gode dater og gir seg ikke før hun har funnet den personen som matcher best med deg i vårt store nettverk.

Hun tilbyr fotografering til de som ønsker gode bilder av seg selv, og bistår også sine kunder med å kjøpe nye klær når de skal på date. Hør intervju i NRK Hordaland på hvordan matchmaking fungerer og se reportasje i Vestlandsrevyen om Speed Dating i Bergen.

Bestill en spennende og fortrolig samtale med Siw-Karina. Da tar du et langt steg i retning mot kjærligheten ❤️

Registrer deg gratis  Bestill samtale (skjema)  Online Booking

Susanne Eidem - hele Norge

Bli kjent med vår samarbeidspartner og matchmaker - sexolog og parterapeut, Susanne Eidem

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, underviser, foredragsholder og spaltist (Dagbladet Pluss). Du vil også se henne i nyeste sesong av Gift ved første blikk som en del av ekspertpanelet.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samlivsterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess med sine single og søkende klienter, hvor hele 80 % har fått seg kjæreste etter et kortere samtaleforløp. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Bestill en online samtale med Susanne. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Susanne Registrer deg gratis

 

Marte Helene Olstad - Oslo + hele Norge

Marte bor i Oslo og har eget kontor på Majorstua, i tillegg til online samtaler. Hun er utdannet sexolog oved Sexologiskolen i København og skal også utdanne seg til parterapeut. Til daglig jobber hun som sexolog og relasjonsterapeut. Hun har også deltatt i flere podkaster. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Marte har en helt unik evne til å ta imot mennesker som har behov for en fortrolig og dyp samtale. Hun har en varm energi og myk stemme.  😊 Som matchmaker vil hun gjøre alt hun kan for å skape gode par. 💘

Bestill en fortrolig samtale med Marte. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Marte Registrer deg gratis