Representanter for Oslo

Vidar - Daglig leder - Oslo/Bærum/Asker

Vidar er daglig leder, matchmaker og grunnlegger av Venus og Mars AS. Han bor i Asker og holder til på hovedkontoret på Høvik. Utdannet coach, trener og lærer. Vidar har bakgrunn fra skoleverket samt 25 års erfaring som selvstendig næringsdrivende.

Mange menn og kvinner foretrekker en mannlig matchmaker som de kan sparre og prate direkte med. Vidar jobber også veldig effektivt og målrettet for at hans kunder raskt skal komme på en god date med noen som matcher dem godt. Som administrator og daglig leder har han full oversikt over alle single som finnes i systemet.

Vidar er matchmakeren med lengst fartstid, og har dermed satt sammen flest par. Flere har giftet seg.

Bestill et møte med Vidar. Du kommer ikke til å angre!

NB! Hør gjerne Podcasten til Econa der Vidar prater om hvordan vi i Venus og Mars jobber 💘

Registrer deg gratis  Book møte med Vidar

Anna Skau

Anna er vår nye matchmaker for Venus og Mars i Oslo og omegn for aldersgruppen 25-59 år. Hun har erfaring fra coaching, psykologi og sosialantropologi og har et stort hjerte for varme relasjoner og et sunt sinn. Med mange års erfaring fra rekruttering, har Anna en særskilt kompetanse i det å forstå mennesker og hva de ser etter, samt hva som skal til for å skape en god match mellom to parter.

Som person er Anna åpen, nysgjerrig og støttende, og kan også hjelpe deg gjennom coaching og rådgivning i å bli den beste versjonen av deg selv. Med henne ved din side er sannsynligheten stor for at du kan tiltrekke deg din drømmepartner og sjelevenn.


Anna står nå klar til å hjelpe deg med å finne kjærligheten.💘  Kontakt henne for et personlig møte. Da tar du første steg på det som kommer til å bli en veldig spennende reise.  

Book et møte med Anna  Registrer deg gratis

Susanne Eidem - hele Norge 🏳️‍🌈 + Venus & Mars

Bli kjent med vår samarbeidspartner og matchmaker - sexolog og parterapeut, Susanne Eidem 
Susanne er matchmaker for  Venus og Mars matchmaking og  Pride Matchmaking  🏳️‍🌈.

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, underviser, foredragsholder og spaltist (Dagbladet Pluss). I 2023 var hun en del av ekspertpanelet i Gift ved første blikk som ble vist på TVNorge og Discovery +.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samlivsterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess med sine single og søkende klienter, hvor hele 80 % har fått seg kjæreste etter et kortere samtaleforløp. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram.

Bestill en online samtale med Susanne. ⭐  Du kommer garantert ikke til å angre!

Book møte med Susanne  Registrer deg gratis

 

Maiken Ostermann - Oslo og omegn 55-75 år

Maiken Ostermann er vår nye matchmaker for aldersgruppen 55-75 år. Hun er utdannet relasjonsterapeut fra EQ-instituttet og har også utdanning innen statsvitenskap, sosiologi, teater og litteraturvitenskap. Se video.

De senere år har hun jobbet hun som livsstils veileder i Roede AS. Her har hun hjulpet flere tusen mennesker for å finne veien til en sunnere livsstil og bedre helse. Hun har holdt over 500 kurs og workshop for næringsliv, bedrifter og organisasjoner. (Hjemmeside maikenostermann.no)

Maiken brenner for gode menneskemøter og har lang erfaring med å jobbe med mennesker i alderen 50 +. Hun har en unik evne til å se mennesker, være en god lytter og møte ulike behov. Nå vil hun gjerne bruke all sin kompetanse til å hjelpe deg med å finne din perfekte match! 

Med Maiken får du en engasjert og dedikert matchmaker som vil gjøre alt hun kan for at du skal møte en fremtidig partner du kan dele små og store øyeblikk med. ❤️

Book et møte med Maiken  Registrer deg gratis

Hege Christine Waaler - Oslo og omegn 25-45 år

Hege Christine er vår matchmaker og samarbeidspartner i Oslo og omegn for aldersgruppen 25-45 år. Hun er også med og arrangerer Speeddating for denne aldersgruppen.

Hege Christine er utdannet sosionom og gestaltterapeut og har lang erfaring med å jobbe med mennesker. I tillegg har hun utdanning i psykologi og ledelse. Hun er gründer av Datingterapeuten hvor hun tilbyr terapi- og coaching samtaler, rettet mot single som ønsker å finne dyp og meningsfull kjærlighet. Kontoret ligger på St. Olavs plass.

Hege Christine har god intuisjon og er lidenskapelig opptatt av å finne din match og neste store kjærlighet. Som person er hun varm, åpen og genuint interessert i hvem du er og hva du ønsker i ditt liv. Hun tilbyr også fotografering til de som trenger nye bilder. I tillegg kan hun bistå sine kunder med å kjøpe nye klær for en date osv.

Bestill en hyggelig og fortrolig samtale med Hege Christine. Du kommer ikke til å angre. 😊 ❤️

Book møte med Hege Christine   Registrer deg gratis  

Anh Thu - Oslo og omegn 25-45 år

Anh er matchmaker i Oslo for Venus og Mars matchmaking i Oslo og omegn for aldersgruppen 25-45 år. Hun har tidligere jobbet som eiendomsmegler og håndtert over 100 salg i året. Et eiendomssalg er for de fleste den største handelen i deres liv. Det har derfor vært essensielt å skape tillit, lytte til kundens behov for å få til en god handel. 

Som matchmaker er hun svært engasjert i kundene sine og dedikert til å finne riktige match. Hun møtte også mannen sin på en av sine visninger. Å møte noen i virkeligheten er noe helt annet enn å se et bilde på en app.

Anh tilbyr også coaching for de som trenger bedre selvfølelse og selvtillit.

Book et møte med Anh. Da er sjansen for at hun har en spennende date til deg veldig stor. 😊

Book et møte med Anh  Registrer deg gratis 

Matchmaker søkes i Oslo området

Siden oppstart i 2017 har Venus og Mars utviklet seg til å bli Norges største matchmaking selskap. Pga. av stor pågang av single som ønsker å bruke våre tjenester søker vi nye matchmakere. Som matchmaker følger du opp de single i din region. Opplæring vil bli gitt. Vi dekker alle utgifter til annonsering, systemer, webside etc.

Helt i orden om du har en deltids jobb utenom, selv om det er mulig å være 100 % matchmaker. Du blir selvstendig næringsdrivende. Vi har ingen «ansatte». Er du dyktig i jobben er det også mulig tjene veldig godt.

Les mer om oss her: https://venusogmars.no/

 Kvalifikasjoner:

  • Respektabel og 100 % til å stole på. Vi lever av et godt rykte.
  • Gode skriftlige og muntlige egenskaper. Vi sender mange eposter og prater mye i telefon.
  • Flink til å lese og forstå andre mennesker.
  • Gode PC kunnskaper.
  • Stå på vilje og drivkraft. Fordel om du har erfaring/bakgrunn fra salg.
  • Tilgang på eget kontor/hjemmekontor som er egnet til å ta imot kandidater til samtale. (Trenger ikke være så dyrt å leie).

Høres dette spennende/interessant ut? Du finner ikke en mer givende og meningsfull jobb enn dette. 

Send litt info om deg selv til info@venusogmars.no  Merk eposten: «Matchmaker».

Alle får svar.