Representanter for Vestfold

Hilde K. Vallestad - Horten

Hilde er vår matchmaker i Vestfold. Hun er meget flink til å sette seg inn i andres situasjoner og har lang erfaring med terapi og samtaleveileding. Hennes styrke ligger i evnen til å etablere god kontakt og tillit til de hun jobber med, noe som ofte gir henne tilgang til deres «hemmelige rom». I årenes løp har hun hjulpet mange mennesker med ulike utfordringer, både på det medisinske og mentale plan, som ofte er tett knyttet i sammen.

Hilde er utdannet homeopat MNHL og coach.  Ved siden av å være Matchmaker driver hun Horten Naturmedisinke Center. Hun er opptatt av kvalitet og har full kontroll på et imponerende nettverk av single kandidater i Vestfold og omegn. Les mer på referanser.

Start kjærlighetsreisen med å ta en samtale hos Hilde. Med henne får du en dedikert matchmaker som ikke gir seg før målet ditt er nådd :)

Registrer deg gratis   Bestill samtale

May S. Hoverud - Sandefjord

May er en våre to matchmakere i Vestfold. Hun er meget god til å lese mennesker og har en intuitiv følelse hva andre har behov for. Kombinert med sin livserfaring om singelliv er hun meget kompetent matchmaker.

Av faglig bakgrunn så er hun utdannet coach og driver Sol Coaching. Har jobbet mye med samtale/veiledning og alltid vært et veldig åpent menneske. Vi er veldig glad for å ha henne med på laget i Venus og Mars.

Bestill et møte hos May. Det kan fort bli starten på en spennende reise :)

Registrer deg gratis   Bestill samtale