Representanter for Vestfold

Monica Klokseth - Telemark (gir seg i løpet av august)

Monica er vår nye matchmaker i Telemark. Hun er utdannet gestalt coach, og jobber som veileder og motivator i Skien. Her jobber hun mest innenfor temaene selvfølelse, selvtillit og selvutvikling. Hun er meget flink til å lese mennesker og vil alltid gjøre sitt beste for at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt. Som person er hun rolig, behagelig og tar deg imot med et varmt smil.

Monica er genuint opptatt av mennesker. Det å finne kjærligheten, både i deg selv og sammen med andre, brenner hun virkelig for. Nå er hun klar for å hjelpe DEG med å finne DIN drømmepartner.

Bestill en hyggelig og fortrolig samtale med Monica. Da tar du et lang steg på veien mot å finne kjærligheten ❤️

Registrer deg gratis  Bestill samtale

Hilde K. Vallestad - Horten (i permisjon)

Hilde er vår matchmaker i Vestfold og Telemark. Hun er meget flink til å sette seg inn i andres situasjoner og har lang erfaring med terapi og samtaleveileding. Hennes styrke ligger i evnen til å etablere god kontakt og tillit til de hun jobber med, noe som ofte gir henne tilgang til deres «hemmelige rom». I årenes løp har hun hjulpet mange mennesker med ulike utfordringer, både på det medisinske og mentale plan, som ofte er tett knyttet i sammen.

Hilde er utdannet homeopat MNHL og coach.  Ved siden av å være Matchmaker driver hun Horten Naturmedisinke Center. Hun er opptatt av kvalitet og har full kontroll på et imponerende nettverk av single kandidater i Vestfold og omegn. Les mer på referanser.

Start kjærlighetsreisen med å ta en samtale hos Hilde. Med henne får du en dedikert matchmaker som ikke gir seg før målet ditt er nådd :)

Registrer deg gratis   Bestill samtale

Matchmaker søkes i Vestfold

Siden oppstart i 2017 har Venus og Mars utviklet seg til å bli Norges største matchmaking selskap. Pga. av stor pågang av single som ønsker å bruke våre tjenester søker vi nye matchmakere. Som matchmaker følger du opp de single i din region. Opplæring vil bli gitt. Vi dekker alle utgifter til annonsering, systemer, webside etc.

Helt i orden om du har en deltids jobb utenom, selv om det er mulig å være 100 % matchmaker. Du blir selvstendig næringsdrivende. Vi har ingen «ansatte». Er du dyktig i jobben er det også mulig tjene veldig godt.

Les mer om oss her: https://venusogmars.no/

 Kvalifikasjoner:

  • Respektabel og 100 % til å stole på. Vi lever av et godt rykte.
  • Gode skriftlige og muntlige egenskaper. Vi sender mange eposter og prater mye i telefon.
  • Flink til å lese og forstå andre mennesker.
  • Gode PC egenskaper.
  • Stå på vilje og drivkraft. Fordel om du har erfaring/bakgrunn fra salg.
  • Tilgang på eget kontor/hjemmekontor som er egnet til å ta imot kandidater til samtale. (Trenger ikke være så dyrt å leie).

Høres dette spennende/interessant ut? Du finner ikke en mer givende og meningsfull jobb enn dette. 

Send litt info om deg selv til info@venusogmars.no  Merk eposten: «Matchmaker».

Alle får svar.