Personlighetstest

Venus og Mars sin unike personlighetstest

Forskning viser at de fleste par ofte blir sammen pga. en fysisk gnist og ikke helt ulike holdninger og interesser, mens hovedårsaken til at forholdet ikke fungerer i lengden er at de har for ulike personligheter som skaper gnisninger og frustrasjon. Personligheten hos din partner kan du heller ikke forandre. Derfor er det utrolig viktig at personligheten til de parene vi setter sammen matcher godt med hverandre.

Venus og Mars Matchmaking har laget sin helt unike personlighetstest. Den gir deg din arketype og hvem du passer best sammen med av andre personligheter. Vi har fått svært god respons på testen og flere tusen har allerede tatt den. De som er inne til dybdesamtale med oss blir ofte veldig engasjert når de ser sammenhengen mellom de ulike personlighetene og hvem som passer best sammen.

Svar ærlig, selv om du ikke liker svaret. Vi sammenligner ikke spørsmål mot hverandre, f.eks. hva menn og kvinner svarte på samme spørsmål. 

Testen består av 4 sider og den tar ca. 8-12 min å gjennomføre.  Hvert spørsmål har en skalering på hvor uenig eller enig du er i påstanden. Ikke nøl med å bruke hele skalaen.  Det er helt normalt å havne i ytterpunktene på en del påstander, for blir svarene dine "for nøytrale" så vil ikke testen gi et riktig bilde av deg.

Ta testen  NB! Pass på at eposten din er den samme som ved registrering og at den korrekt skrevet før du begynner på spørsmålene.