11 kvinner + 11 menn = Kjærlighets muligheter ;-)

11 kvinner + 11 menn  = Kjærlighets muligheter ;-)

Denne helgen arrangerte Venus & Mars «Bli kjent med andre single»- event for kvinner og menn i - + 40  årene på Holmen Fjordhotell. Det ble et svært vellykket arrangement. Flere av de som møttes på eventet har avtalt date❤️ For å gi et lite inntrykk fra samlingen ønsker vi å dele noen av tilbakemeldingene vi har fått fra deltagerne:

Kvinne 47 år: Fikk et veldig godt inntrykk av Venus & Mars som Matchmakere. Seriøs aktør! God variasjon i programmet og smart lagt opp. En veldig fint event!

Mann 44 år: Tusen takk for en fantastisk fin dag på Holmen Fjordhotell! Det var en utrolig fin måte å komme ut av komfortsonen på…veldig lyst til å møte X igjen.  😊

Kvinne 45 år:  Veldig fint å møte andre single mennesker i denne settingen. Jeg ble mer bevisst på hvordan jeg skal gå frem for å skape solide og gode forhold. Det ble en også en date. 😊 En veldig fin event! Terningkast 6.

Mann 47 år: Alle damene var veldig hyggelige. Men det var en helt spesiell som jeg kan tenke meg å bli bedre kjent med fordi hun matchet meg så bra. Jeg vil også legge til at dette eventet har gitt meg en enorm selvtillit-boost. Takk igjen!

Kvinne 46 år: Takk for en svært annerledes lørdag. 🙂  ”Ja, du kan gi min kontaktinformasjon til X.”

Mann 49 år: Hei og takk for et hyggelig og interessant seminar i dag! Jeg synes det var ekstra hyggelig å treffe X. Kunne du vennligst høre med henne om det er ok at jeg tar kontakt? :)

Kvinne 44 år: Hei Venus & Mars. Takk for et fint arrangement. Det var en god måte å møte nye mennesker på. Jeg likte X spesielt godt.

Kvinne 49 år: Smakfullt arrangement. Flott at vi fikk så god tid til å en bli kjent med hver av deltakerne på en trygg og god måte. Terningkast 6!

Kvinne 48 år:  Terningkast 6. Likte speed datingen. Herlig med lang og god lunsj buffet. Interessant foredrag, og bra innhold. Dagen gikk veldig fort! 🙂

Kontakt oss   Om oss   Speed dating