Bli med på årets Valentine 💖 Fest

Bli med på årets Valentine 💖 Fest

Vi inviterer til stor fest 🥂 på Valentines Day 💖 (onsdag 14. februar)  for single mellom 25-40 år (veiledende alder). Det kommer til å bli skikkelig gøy med ulike konkurranser/leker + god underholdning. I tillegg organiserer vi det slik at alle får pratet med minst 20 stk. av motsatt kjønn.

Date i etterkant
Vi garanterer at mange vil få seg en god date i etterkant, akkurat slik det er når vi har Speed Dating.
Alle som blir med, får tilgang til en app med bilder av andre deltakere. Blir det en gjensidig match, kan dere velge om dere vil utveksle kontakt info.

På alle våre arrangement for single er det flere som får nye venner. I denne appen er det også å kontakte dem du ønsker å bli venn med, også av samme kjønn. 

Denne festen vil du ikke gå glipp av! Tenk så fint det hadde vært å finne en kjæreste på selveste Valentines Day. 😊 Inviter dine venninner og kamerater. Her kommer det bli rift om plassene!

Vertinne/arrangører blir Anh Thu og Hege Christine. Hør gjerne deres siste podkast episode.

Påmelding   Pris 495 kr, Syng Grünerløkka kl. kl. 19.00 - 22.00

Gift ved første blikk
Få også med deg den nye sesongen av Gift ved første blikk som starter på TV Norge mandag 5. februar. (Vises også på Discovery Plus og FEM). Denne gangen har vi fått med noen utrolig spennende og interessante deltakere fra 27-51 år. Kanskje ender vi opp med et like fint par som Sverre 💘 Maja i fjor? (Se den fantastiske videoen av dem på https://www.youtube.com/watch?v=i60CZllvC2I)

Jeg er klar for en god date