Er matchmaking bare for de rike og vellykkede?

Er matchmaking bare for de rike og vellykkede?
Intro:
Mange kvinner, og kanskje noen menn, har sett Millionaire Matchmaker med Patty Stanger. Det har også vært reportasjer i media om et matchmaking selskap i Norge som tok minst 60.000 kr for å jobbe med å skaffe date.
Er matchmaking bare for de rike og vellykkede slik en kan få inntrykk av?

Vi har kandidater fra hele samfunnet
Svaret på det er definitivt nei. I Venus og Mars har vi en mer «jordnær profil». Vi har alle type mennesker som kunder og kandidater.
Det som kjennetegner de single som oppsøker oss er at de søker en partner for et seriøst forhold. De er lei av å leke og vil IKKE ha «et åpent forhold» og alt det useriøse for finnes på diverse apper.

En stor andel av våre mannlige kunder er under 45 år. Deres mål er å møte en hyggelig kvinne å stifte familie med. Bare noen få av disse mennene har noen krav til utseende og status hos en kvinne, nærmere tvert imot! Hun kan gjerne ha en del kilo for mye og jobbe som assistent i en barnehage.

Derfor er helt vanlige og «jordnære» kvinner 24-40 år svært ettertraktet hos oss. Vi får dem alltid på date, og de betaler heller ikke for å ligge i vårt system eller gå på date med våre menn.

Vi har også menn med høy sosioøkonomisk status som søker en attraktiv kvinne med høy status som de selv har. Mange av dem er travle mennesker som jobber veldig mye og ønsker å sløse bort dyrebar tid på å møte feil type kvinner. I vårt system har vi noen som kan passe til alle og enhver.

Hva er det kvinner søker hos en mann, og hva er det menn søker hos en kvinne?
Det er stor forskjell på hva kvinner og menn søker. En del menn bryr seg ikke om hvilken status en kvinne har med tanke på jobb og utdanning. Det viktigste for menn er å møte en kvinne som er snill og grei, og som HAR TID til være sammen med mannen.  De fleste menn vil ikke være sammen med en kvinne som hele tiden er opptatt av andre ting (karriere, venninner, familie, dyr, fritidsinteresser etc.) som blir prioritert foran å være sammen med ham.

Marerittet for en mann er å havne i et forhold med en «drama-queen». Som regel kommer ikke denne siden frem før etter et par måneder, og da er han så innviklet i nettet hennes at han sliter med å komme seg ut.

Kvinner søker disse kvalitetene hos menn
Hos kvinner er det helt motsatt. Det er INGEN kvinner hos oss som søker en mann har betydelig lavere sosioøkonomisk status enn seg selv. Da vil de heller være single. For kvinner er det viktig at mannen har en jobb og god orden på økonomien. Han trenger nødvendigvis ikke å være rik, men han må klare seg selv økonomisk og ha ting på stell. For å si det på en annen måte: Det er INGEN kvinner som ønsker å forsørge en mann!

En mann som er trygg i seg selv står alltid øverst på ønskelisten. Deretter vil de ha en mann som er smart. Vi hører ofte at kvinner sier at de søker en partner som er smartere enn dem selv, men vi hører ALDRI en mann si det samme. Da ville nok mannen ha følt seg underlegen i forholdet.

Kvinner liker menn som har ambisjoner og drivkraft. De vil ha en mann som forstår sosiale koder og som de kan være stolte av når de er sammen med familie, venner og andre par. De fleste kvinner søker en mann de kan se opp til. Du imponerer ingen kvinner med å ha «Livets harde skole» i din statusoppdatering på Facebook.

Vi dog et par menn som ikke har stor erfaring med å være sammen med en kvinne. Menn som ikke liker seg på byen eller på nettdating. De er kanskje litt nerdete og kanskje ikke de som har mest attraktivt utseende. Men det er snille menn og gode intensjoner, og de har jobb og orden i livet sitt. Den type menn hjelper vi gjerne. De har heller ikke så store krav til utseende og status til en kvinne.

Som jeg nevnte i første episode så er det kundene våre vi jobber aktivt for skal komme på en god date. Men det er fullt mulig å ligge som en gratis kandidat i vårt system og komme på en date med en betalende kunde. Og som kandidat betaler du heller ikke noe å gå på date.

Hvor mye koster det å være betalende kunde i Venus og Mars
Vi har ulike pakker til ulike prisklasser. Det kommer helt an på hvor mye du vil at vi skal jobbe for deg og hvilke «krav» de har en til en partner. I noen av kundeforholdene legger vi inn ekstra service som f.eks. å ta bilder hos en fotograf, eller ta inn kandidater til gratis møte som kan være en god match med kunden vi jobber for. Vi er som sagt hodejegere for dem som ønsker å hyre oss for et oppdrag.

Matchmaking trenger ikke å koste mer enn det du betaler for en personlig trener eller en coach.

Hvis vi skal oppsummere litt, så er det slik at matchmaking passer for de aller fleste, og ikke bare for de rike og vellykkede?
Ja, vi har noen for alle, enten de er normale og jordnære, eller attraktive med høy sosial status. I vårt system finnes det kandidater fra 25-75 år.

Jeg har derfor en stor oppfordring til kvinner under 40 år, i alle former og fasonger, om å registrere seg gratis som kandidat. Vi har veldig mange solide og trofaste menn vi kan sende dem på en god date med.

Og menn som er inne til samtale med oss kommer til dekket bord. Vi har UTROLIG MANGE flotte og oppegående kvinner i alle aldre som søker en god mann for et langvarig forhold. Menn som bruker oss, blir alltid veldig fornøyd med kvinnen de havner på date med.

Hva med kvinner som har barn fra før da, eller de som er over 40 år?
Det finnes noen for alle og enhver, og vi er glade for gode kandidater vi får. Hver uke sender vi flere par på date. En del finner hverandre også på våre arrangementer for single.
Jeg ønsker å prate med en matchmaker