Hvike typer mennesker lykkes med å finne en partner?

Hvike typer mennesker lykkes med å finne en partner?
Intro Yvonne:
Det er noe jeg hele tiden har gått rundt og lurt på. Hvorfor er det noen mennesker som bare er single i et par uker, så vips har de fått seg nye kjæreste, mens andre går rundt og er evig single hele tiden? Hva er det som gjør at noen klarer å finne seg en ny kjæreste relativt raskt, mens noen ser ut til å aldri klare det?

Du som leder i Venus og Mars har jo intervjuet 100 vis av single de siste årene. Hva har du oppdaget av generelle trekk hos de single som har vært inne i systemet til Venus og Mars?

Vidar:
Dette her er en veldig interessant problemstilling, og den har nok både enkle og kompliserte forklaringer.

Noen mennesker er vant med å være i et forhold, og liker å være i et forhold. De kan gå fra et 20 år langt ekteskap, være single i 2 måneder, og vipps så er de i et nytt stabilt forhold igjen. Andre mennesker ser ut til å være evig single som aldri klarer å knekke koden.

Ditt kroppsspråk, humør og tankesett betyr veldig mye når det gjelder tiltrekking. «The Law of Attraction» -det du sender får du tilbake. Er du er en person er mer easy going, lett til sinns, positiv og glad, trygg i deg selv vil du tiltrekke deg flere mennesker som ønsker å oppleve denne positive energien.

Forskning viser noe som heter 80/20 regelen. 80 % av alle single kvinner ønsker å møte de samme 20 % av single mennene. 80 % av de single mennene ønsker å møte de 20 % mest attraktive kvinnene. (Selv om det er helt urealistiske valg).

Menn med høy status har alltid hatt en stor tiltrekningskraft overfor kvinner. Disse mennene har ofte god selvtillit og bare det i seg selv er et stort fortrinn for å tiltrekke seg kvinner. Menn med høy status og har ofte gode jobber, stort nettverk, god utdanning, god økonomi, tar godt vare på helsen sin, kler seg fint, er flinke i sosiale settinger osv. Alt dette er kvaliteter som kvinner ønsker seg hos en partner. Når en slik mann blir singel så har de ofte 20 kvinner som står i kø for å treffe den mannen, og siden de har høy selvtillit så har de ikke problemer med å skaffe seg en god date.

Jeg ønsker å prate med en matchmaker

Har dere da mange attraktive kvinner og menn med høy status i deres system
Ja, vi har svært mange av denne typen mennesker, for disse søker  en partner på sitt nivå. Menn som jobber mye og ikke ønsker å kaste bort verdifull tid på Tinder og Nettdating, og vil bruke sin dyrebare tid til å møte noen som kan være riktige for dem.

Men hva med oss vanlige mennesker da? Har vi stor sjanse for å finne oss en kjæreste?
Ja, de finnes det jo mest av, også i vårt system.

Single mennesker som er åpne og legger mest vekt på indre faktorer som energien til den andre personen; felles humor og samme nivå av emosjonell og sosial intelligens, verdisyn osv. er de som har størst sjanse for å finne seg en god partner. De er rett og slett litt mer runde i kantene og har ikke så mange krav til at en partner må være slik og slik. De indre verdiene betyr mer.

Og det er også disse personene som ender opp i langvarige og gode forhold, ofte mer stabile og mer basert på kjærlighet enn forholdene til de vellykkede menneskene som jeg nevnte i begynnelsen.

Det var hyggelig å høre! Da er det altså stort håp for oss vanlige mennesker å finne en god kjæreste for et langvarig forhold. 💘