Hvorfor ender noen opp som «evig singel»?

Hvorfor ender noen opp som «evig singel»?
Intro Yvonne:
Å være ufrivillig singel er et sårt tema for mange. Særlig hvis du har vært singel lenge og vil gjerne ha en partner som er den rette for deg. Det å ha en god partner er en klar bedring av livskvalitet. Vi har behov for fysisk berøring, dele tanker og følelser med noen, gjøre ting sammen og føle at vi betyr noe for andre.

Jeg vet om mange single som har tatt lengre pause fra ulike dating plattformer Når de logger seg på et eller to år senere så er det de samme ansiktene som går igjen. Hvorfor har det seg slik at noen ser ut til å være evig singel? Hva er det disse menneskene gjør, eller ikke gjør? Finnes det noe håp for dem?

Vidar
Ja, vi matchmakere har hørt det meste og blir sjelden overrasket lenger. Det er en grunn til at noen er «evig singel». Et av kjennetegnene til de som er evig single er at de ofte har urealistiske forventninger til en partner, og søker etter en partner som har høyere sosioøkonomisk status eller er mer attraktiv enn seg selv.

De har med andre ord ikke fått med seg at det finnes en regel som sier: «Alt man har mot det man får».

Vi har også pratet med mange single som tror at hvis de finner en partner, så vil alle deres problemer forsvinne av seg selv. Alt kommer til å bli så mye bedre bare jeg får en kjæreste. Ofte er det det motsatte som skjer. Problemene du tar med deg inn i et forhold blir bare forsterket.

Hvis du for eksempel er en person som tiltrekker deg mye drama så vil balanserte og oppegående mennesker sky deg som pesten. Du lukter dette med en gang og dumper deg med første anledning. Ofte tiltrekker slike personer seg noen likesinnede, som også har mye drama i livet sitt, og da blir problemene bare dobbelt så store

En del single har et dårlig forhold til eksen og samarbeider dårlig om barna. Dette blir et problem som overføres til en ny partner som må leve med denne konflikten. Svært mange single som kommer til oss, sier at de ikke ønsker å møte noen som har dårlig samarbeid om samværet til barna.

Konklusjonen er at en må ordne opp i egne problemer før en er klar for et godt forhold, eller blir bare problemene forsterket.

Er det andre måter single saboterer seg selv, eller gjør det vanskelig for seg selv å skaffe en partner?
Ikke vær på evig jakt etter noen som er mye yngre og vakrere enn deg selv, eller noen som har mye høyere status enn deg selv. Du vil kaste bort mye dyrebar tid og energi i den jakten, og skulle du mot alle odds lykkes med å få deg en slik partner vil du sannsynligvis ikke bli lykkelig i det forholdet. Det har sin pris. Du ender opp med å spille en rolle og fremstå som en person du ikke er, og det vil være utrolig slitsomt. I tillegg vil du leve i konstant frykt for at partneren din vil gå lei av deg, eller avsløre deg og se hvem du egentlig er, og deretter dumpe deg en vakker dag.

Har du noen råd til de som er evig single om hvordan de kan finne seg en partner for et godt og langvarig forhold?
Lik energi tiltrekker seg lik energi.  Ønsker du å treffe noen oppegående, balanserte og hyggelige mennesker må du være et slikt menneske selv. Gjør det du kan for å bli den beste utgaven av deg selv.

Det er mye bedre å finne noen som er på ditt nivå som du kan være lykkelig sammen med, der du kan være deg selv og bli verdsatt og elsket av en partner.

Den gode nyheten er at det finnes noen for alle og enhver. Det finnes 1.4 millioner single i Norge. En må bare åpne øynene og spørre deg selv hva du EGENTLIG ønsker deg i et forhold. Hva savner du mest?  Hva er viktigst for deg og hva er mindre viktig i det lange løp?

Jeg ønsker å prate med en matchmaker