Kjæreste ved første blikk 💘

Kjæreste ved første blikk 💘

Tenk så fint det hadde vært å møte noen som matcher deg godt, uten å måtte gå igjennom diverse dating-apper og all meningsløs chatting?

I Venus og Mars møter vi våre single i virkeligheten, og det er inntrykkene vi får derfra som gjør matchmaking mye mer treffsikkert enn Tinder og nettdating. De som kontakter oss ønsker et langvarig og seriøst forhold.

Nå har vi laget en pakke som ligner litt på opplegget i TV-serien "Gift ved første blikk", bare uten kamera og at dere ikke bor sammen. Her vil dere få tett oppfølging av veiledere og parterapeuter i hele prosessen, i tillegg til en masse interessante oppgaver og spennende dater dere skal gjøre sammen. Pakken har en varighet på 5 uker. Målet er at dere skal ende opp som et solid par. 💘 

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å prøve ut? 😊 Det er gratis og uforpliktende og melde din interesse for å bli med. Du binder det ikke til noe. Ser vi at du matcher med noen tar vi kontakt.

Nysgjerrig på matchmaking?
Les mer om oss og våre referanser, eller hør våre Podkaster

Arrangement for single
Vi har satt opp Speed Dating i Oslo i oktober/november og det blir nye runder i januar. De som har vært inne på møte med oss kan også bli invitert til å bli med på Til Bords for single fra januar og ut våren.

Interesse for Kjæreste ved første blikk