Kjærligheten finnes der ute - grip sjansen!

Kjærligheten finnes der ute - grip sjansen!

Det er søndag formiddag i oktober. Utenfor regner det kraftig og det begynner å bli rått og kaldt. Hva er det en mann/kvinne ønsker seg mest på en søndag som dette?

Vi i Venus og Mars er så heldige å ha den beste jobben i verden. Vi er med å skape kjærlighet for de som virkelig fortjener det! Ikke noe er mer givende enn når vi kobler sammen to mennesker vi tror kan passe godt for hverandre. Denne helgen har vi hatt to flotte par på date.

Hvordan kan vi hjelpe deg til å få en kjæreste?

Registrer en profil hos oss, helt gratis og anonymtAlle dine opplysninger blir behandlet konfidensielt. Har vi en kunde som passer til deg tar vi kontakt. 

Vi har mange dyktige og forskjellige matchmakere på vårt lag, og i flere ulike fylker. De vil legge sin sjel i at du som kunde hos oss skal lykkes best mulig. 

Vi anbefaler alltid en kartleggingsamtale. Da lærer vi deg godt å kjenne og hva du ønsker deg hos en partner, samtidig som sjansen til å bli matchet med andre blir mye større. Ofte får vi opp en kandidat/kunde i hodet mens vi prater med deg. Slik at det å være matchmaker med stort nettverk :)

 Registrer deg gratis     Våre matchmakere     Kartleggingsamtale

 

En riktig fin høst til alle der ute og lykke til med kjærligheten :)