«Singles Day» og date 💖 gjennom oss

«Singles Day» og date 💖 gjennom oss

Vi går inn i en mørketid i dobbel forstand. Aldri før har single følt seg så ensomme som nå. Savnet etter å ha en kjæreste er veldig stort hos de som har vært i kontakt med oss. 

I Venus og Mars jobber vi hver dag for å få skape gode par, og heldigvis er de vi kontakter generelt veldig positive for en date. Det går fint an å gå en tur, holde sosial avstand og samtidig ha en god date. Det er når vi matchmakere har møtt begge parter på forhånd vi får de beste datene.💖 Da har vi fått føle på energi, glimt i øyet/utstråling, humor til dem som er inne til samtale. Vi har også hatt en god samtale om verdier, interesser og hva du ønsker i livet. Les mer på referanser.

I forbindelse med «Singles Day» inviterer vi 3 av våre kandidater til gratis 90 min kartleggingsamtale hos våre matchmakere i Oslo. (Normal pris er 1490 kr). Blir det flere enn 3 stk. som melder interesse velger vi ut dem vi ønsker å ta inn. Det er også helt gratis og uforpliktende å registrere seg hos oss. Alt foregår anonymt og diskré. Du betaler heller ikke noe for å gå på date med en kunde.

Ønsker du å bli kunde hos oss, der du får presentert gode kandidater og kan velge hvilke av dem vi skal prøve å få deg på date med, er kartleggingsamtalen også gratis. Et kundeforhold hos oss koster ikke mer enn et klippekort hos personlig trener eller noen besøk hos en dyktig coach. Vi har også fotograf med i prisen.

En ting kan vi forsikre dere om. Vi skal gjøre alt vi kan for å få skape gode par 💘 denne spesielle vinteren.

Les mer om Kartleggingsamtale   Registrer deg gratis   Kontakt oss