Til menn som søker kjærligheten

Til menn som søker kjærligheten

Venus & Mars jobber for at single skal finne en partner for et seriøst forhold. Vi tilbyr personlig matchmaking, individuelle samtaler og coaching. I vår database/nettverk finnes flere tusen single 25- 75 år som søker en kjæreste. I tillegg arranger vi treff for single der du kan møte mange og flotte damer i virkeligheten. Organisert slik at alle får prate med alle.

 Fordeler med personlig matchmaking:

  • Du sparer verdifull tid. Du slipper å bruke mye energi/tid på å bli kjent med personer som til slutt viser seg å være er helt feil for deg på viktige områder/verdier.
  • Vi finner personer som matcher deg godt ut fra dine ønsker og ståsted. I vårt nettverk finnes det flere tusen single i Norge som søker et seriøst forhold. Vi setter også opp datene for deg, slik ikke noe går galt på forhånd og du er garantert å møte dem du ønsket å få date med.
  • Vi kvalitetsikrer personen for deg. Vi luker bort alle personer vi ikke ønsker å sende på date med våre single. Vi har ingen falske profiler eller noen som gir et annet inntrykk på nettet enn det de er i virkeligheten. Det gjelder også gamle bilder osv.

Til deg som er mann: Menn som kommer til oss blir alltid overrasket at vi har så mange bra og flotte kvinner i vårt nettverk. Det er en grunn til det. Flere av disse kvinnene ønsker ikke å vise seg på Tinder og nettdating, eller har gått lei den form for dating. De ønsker vår hjelp til å finne en mann som virkelig kan ha god match med dem.

Registrer deg helt gratis hos oss. Da blir du en del av vårt nettverk og vi kan se hvem du har god match i vårt system. Vi sørger for full diskresjon og dine opplysninger blir behandlet etter Personopplysningsloven (GDPR). Som registrert i vårt nettverk vil du også få informasjon om våre treff for single.

Bestill en samtale med en våre matchmakere. Da blir vi kjent med deg og får innsikt i hva du søker hos en partner. Ønsker du at vi skal jobbe for å finne kjæreste til deg (som bor i Norge) har vi ulike tjenester å tilby.

Registrer deg gratis   Om oss   Bestill samtale   Kontakt oss