Hvilken personlighet passer best sammen med deg?

Hvilken personlighet passer best sammen med deg?

Har du tenkt over hvilke typer mennesker du tiltrekkes av/forelsker deg i? Er det skjønnheten du tiltrekkes av? Er det selvtilliten/statusen disse menneskene har? Eller er det noe annet, kanskje noe ubevisst som gjør at du ønsker en dypere tilknytning til disse personene?

All forskning viser at vi svært ofte forelsker oss i noen som har tilsvarende sosioøkonomiske bakgrunn, samme nivå av intelligens (IQ og EQ), er på samme nivå utseendemessig og deler de samme etiske/religiøse verdier som oss selv. Men hvilken personlighet/arketype har du egentlig, og hvilken personlighet passer best sammen med deg? 

 

Venus og Mars sin unike personlighetstest

I Venus og Mars jobber vi for å skape langvarige forhold. Derfor er det utrolig viktig at personligheten til de parene vi setter sammen matcher godt med hverandre. I over 20 år har vi studert ulike personligheter/arketyper, hvordan kvinner og menn tenker og føler, kroppsspråk, coaching, NLP, pedagogikk og alt annet innen personlig utvikling. På bakgrunn av dette har vi laget vår egen helt unike personlighetstest. Den gir deg din arketype og hvem du passer best sammen med av andre personligheter.

Vi har fått svært god respons på testen hos de personene vi har prøvd den ut på. De som har vært inne til samtaler blir ofte veldig engasjert når de ser sammenhengen mellom de ulike personlighetene og hvem som passer best sammen.

Ta testen  NB! Du må være registrert kandidat for å kunne ta testen. Registrer deg gratis her