Vervekampanje - Menn over 35 år til Speed Dating

Vervekampanje - Menn over 35 år til Speed Dating
Verv en en god mann til Speed Dating - få en belønning ðŸ˜Š
Når vi arrangerer Speed Dating for aldersgruppene over 35 år er vi alltid fullbooket av kvinner (og har lange ventelister for dem). Menn i den alderen derimot, vegrer seg for å delta og må ofte overtales til bli med.
Dette er i stor kontrast til Speed Dating for 25-35 år, hvor det er helt motsatt, og mennene går mann av huse for å delta. Hvorfor er det slik?

Feilaktige stereotypier om Speed Dating
Glem alt du har sett av diverse komiserier på TV. Speed Dating hos oss er ikke så kleint og skummelt som folk tror!
Oppfatningen en del menn har at de må «konkurrere» om å få oppmerksomheten til de mest attraktive kvinnene der stemmer heller ikke. Vi organiserer det slik at alle menn får prate like lenge med hver kvinne, og da velger hun i 99 % av tilfellene og sette hjerte på den mannen som fikk henne til å føle seg vel.
Realiteten er at menn over 35 år som faktisk deltar på Speed Dating sier at det var en fin og lærerik opplevelse. De er også positivt overrasket over at det var så mange flotte og hyggelige damer som deltok.

Fordeler med Speed Dating kontra dating app
Den store fordelen med Speed Dating er at du får du mulighet til å vise dine beste sider, en til en, med noen du møter i virkeligheten. Dette er den beste måten å bli kjent med andre single mennesker på. Du får mye mer utbytte av 10 min samtale ansikt til ansikt enn 6 timer chatting på en app. Du vil også merke om dere har en god kjemi.
Dessuten er Speed Dating veldig effektivt! Du får møte mellom 10-18 single som står godt til deg aldersmessig på en kveld. Det er også alltid flere menn og kvinner som får seg nye venner. De er jo i samme aldersgruppe og situasjon.
Se video over hvordan Speed Dating foregår hos Venus og Mars.

Vervekampanje
Vi får utrolig gode tilbakemeldinger fra både menn og kvinner etter hver Speed Dating. De takker oss for et godt arrangement og en veldig hyggelig opplevelse. Det er flere som finner seg en kjæreste. For å holde kvaliteten høy og videreføre konseptet videre ønsker vi din hjelp, og belønner også gode tips:

  • Hvis dere tipser oss om en god singel mann mellom 35-75 år til å bli med på et av våre Speed Dating arrangementer gir vi både deg og han en gratis plass på et arrangement, eventuelt en gratis dybdesamtale til en verdi av 1990 kr. (Hvis vi velger å ta ham med).

Tips oss om single menn