Vi søker kvinner i alle former og fasonger

Vi søker kvinner i alle former og fasonger

Vi har i løpet av den siste tiden fått flere mannlige kunder i 30-40 årene. De fleste av disse mennene er helt normale menn som misliker dating apper der bilder har alt å si, eller der de blir gjenkjent av andre. Samtlige har god jobb/økonomi og orden på livet.  De fleste av dem er ikke på jakt etter fotomodeller eller kvinner med høy status, det ville ikke ha passet dem. De ønsker bare å finne seg ei god jente de kan bli skikkelig glad i/kjæreste med.

 Vi kan dermed slå i hjel noen myter om matchmaking og date våre kunder:

  1. «Jeg må betale for å gå på date gjennom dere». Det er feil. Kandidater er gratispassasjerer hos oss. (Forutsetter at vi har en kunde som matcher deg godt for å komme på date).
  1. «Jeg må være veldig pen eller ha høy status for å bli valgt ut». Det stemmer heller ikke. Vi har mange menn som søker helt vanlige og jordnære kvinner i alle former og fasonger.

NB! Vi har selvfølgelig også menn med høy status som er mer kresne på utseende og sosioøkonomisk status hos kvinner. Noen av dem er kunder hos oss (ofte VIP kunder), mens andre er gode kandidater som vi kan tilby våre kvinnelige kunder. Vi har menn fra 30-72 år i vår database.

Registrer deg gjerne som kandidat hos oss. Du har alt å vinne og ikke noe å tape! Det er helt gratis og ingen av dine opplysninger eller bilder vises til andre. Har vi en kunde som vi tror kan passe deg (akkurat nå har over 15 menn i 30-40 årene som vi jobber for) tar vi kontakt med deg. 

Del gjerne dette innlegget med dine venner/venninner. Ikke noe hadde gledet oss mer om du eller din venninne hadde funnet kjærligheten gjennom oss :)

Registrer deg gratis  Matchmakere   Kartleggingsamtale