VIP Single Mingle/Speed Date Exclusive

VIP Single Mingle/Speed Date Exclusive

For dere som søker det lille ekstra πŸ’–

Her velger vi ut/matcher deltakerne på forhånd for å skape en «homogen gruppe» og gjøre det mer eksklusivt. Vi har også valgt å ha litt færre deltakere slik at alle får litt bedre tid til å bli kjent med hverandre. 

VIP Single Mingle/Speed Date Exclusive  holdes på Scandic St. Olavs plass. Vi har baren/loungen for oss selv fra kl. 14.30-18.00. (Eget område med avlukke fra resten av hotellet). Behagelige sitteplasser med båser/skillevegger for to og to eller smågrupper. Stort område rundt baren for mingling med ståbord. Det er ingen høy musikk eller andre gjester som forstyrrer. Vi organiserer dem slik at alle får prate med alle.

Etter treffet organiserer vi felles middag/hygge på nærliggende restaurant for dem som har lyst til å bli med på det. Felles middag er ikke inkludert i prisen til selve singel treffet.

Begrenset antall plasser! 15 menn og 15 damer. Meld din interesse nå :) Vi setter opp datoer i mars 2020.

StedScandic St. Olavs plass , Oslo. 7 min å gå fra Nationaltheatret togstasjon.

Kunne du tenke deg å bli matchet og få en date gjennom oss? Alt foregår anonymt og diskré. Vi har flere tusen single i vår database og matchmakere over hele Østlandet. Det er gratis å registrere seg og det er helt uforpliktende å ligge i vårt nettverk.

 Kontakt oss   Om oss   Meld interesse  Bli matchet