Online samtale med Susanne Eidem

Susanne er norsk, men har bodd i Danmark siden 2015. Hun er utdannet sexolog og parterapeut ved Sexologiskolen i København. Til daglig jobber hun som selvstendig samtaleterapeut, spaltist (bla. i Dagbladet Pluss), underviser og foredragsholder. I 2023 var hun en del av ekspertpanelet i Gift ved første blikk som ble vist på TVNorge og Discovery +.

Med Susanne på laget som matchmaker, sexolog og samtaleterapeut får vi en ny dimensjon av kompetanse. Hun har hatt stor suksess for sine single klienter som hun jobber daglig med, der 80 % har fått seg kjæreste. Besøk hennes hjemmesideFacebook og Instagram

Du kan velge en dybdesamtale som varer i 60 eller 90 min der vi går nøye gjennom og forklarer resultatet av din personlighetstest. Har vi en kunde som matcher deg godt får du også se en presentasjon av han/henne. Du blir også matchet mot våre fremtidige kunder, og blir det en date med dem vil det være gratis for deg som kandidat. De som har hatt en betalt dybdesamtale får også et gratis Kandidat Pluss medlemskap i etterkant.