Mann søker make, del 1: Presentasjon

Mann søker make, del 1: Presentasjon

I denne bloggserien vil vi følge en singel mann gjennom hele prosessen frem til en eventuell kjæreste. Vi skriver om vårt første møte med ham og kartleggingen vi gjør, kvinnene vi finner (som selvsagt blir helt anonyme), hvordan det går på date, og oppfølgingen i etterkant. Målet med hele prosjektet er å vise at matchmaking er et solid alternativ der ute for single mennesker.

Presentasjon av Thomas

Thomas er en sporty, oppegående, kjekk og livsglad mann i slutten av 40 årene. Som mange andre føler han seg yngre enn det han er.  – hvor blir det av årene?  Jeg skal innrømme at Thomas holder seg godt, og det varme smilet og den gode energien gjør han mye yngre.

Thomas er en livsnyter, med en lidenskap for reising, god mat og vin. Han liker naturen og holder seg i form med helt vanlig trening og turer i fjellet. Ellers er ski en interesse på vinterstid, men også turer til varmere strøk, - gjerne med en dose «eventyrfaktor».

Thomas jobber som salgssjef i mediebransjen, en jobb han trives godt med. I tillegg driver han business på si innen eiendom. Han er en driftig mann! Det skal sies at han har lært å prioritere med årene, til tross for en ofte «heftig agenda. Han roer ned når han trenger det, og tillater seg å være sosial med ulike venner når det passer. Han er en utpreget sosial, trygg og ekstrovert mann og nettverket er stort.  Han har ingen barn selv, men er fadder til flere barn og har nær kontakt med nevøer og niese.

Hvorfor matchmaking

Thomas ønsker å møte en kvinne som matcher godt på blant annet interesser, utseende, sosioøkonomisk status, personlighet, avstand og alder. I eget nettverk er det stort sett par han henger med, og selv om venner av venner har vært single så har ikke det vært noen god match. Hvem kjenner seg vel ikke igjen i: «Jeg har en singel venninne/venn, kanskje dere burde gå på en date?» 😉 Nettdating og Tinder har han også vært innom, men det ble bare helt feil for ham.

Som matchmakere er det vi som vil gjøre alt grovarbeidet. Kundene vil da slippe å bruke tid og energi på noe som er helt feil i utgangspunktet. Vi siler ut de som vi mener ikke passer og vi kvalitetsikrer de vi har tro ved å møte dem personlig. Vi har også tilgang på et stort nettverk av single som ikke finnes andre steder, og våre kandidater er også mer åpne for å møte en av våre kunder som vi anbefaler enn å møte en fremmed gjennom nettet osv.

Men før vi begynner å jobbe/lete etter den rette kvinnen for han, må vi ha en kartleggingsamtale. Vil du lese mer om kartleggingsamtalen med Thomas? Følg med i vårt neste blogginnlegg om en uke. <3  Mann søker make: Del 2

Av Stine Helene Wergeland Enger

Registrer deg gratis   Kontakt oss   Kontakt Stine   Kartleggingsamtale