Mann søker make, del 4: Utvelging av kandidater

Mann søker make, del 4: Utvelging av kandidater

Det har gått en stund siden sist jeg blogget om vår mann som søker kjærligheten. Nå har høstmørket kommet over oss for fullt og da er det mange som søker en god armkrok. I forrige innlegg avsluttet jeg med å holde litt på spenningen da jeg hadde funnet den første kandidaten som hadde sagt ja til å møte han. «Skjebnen» lå da i hans sine hender.

Kandidat 1

Vi som matchmakere lærer veldig mye om kundene våre når vi presenterer en kandidat som vil møte dem, eller får dem på date. Plutselig var det et «ekte menneske» han skulle forholde seg til, og ikke bare en illusjon. Thomas sa dessverre nei til å møte den første kandidaten jeg hadde funnet til ham.

De fleste av kundene våre er veldig bevisst på at når de dater gjennom oss, er det viktig for dem at den de skal møte, treffer godt på kombinasjonen av egenskaper og tiltrekning.  Den første presentasjon av en kandidat ble en «øyeåpner» for ham. Det er først da man kjenner etter hva som er aller viktigst mtp. prioriteringer. Som matchmaker spurte jeg han da hva som ikke traff, og på den måten fikk vi finjustert ønskene hans enda tydeligere. Personlighet ble ekstra viktig i min prosess med å finne riktig kandidat, og da var det godt at jeg hadde mye data om ham etter kartlegging samtalen.

Kandidat 2

Jeg gikk tilbake til databasen og søkte etter en frisk, naturlig og «jentete» dame i en viss alder. Det med at hun er sporty, er en «sterk kvinne», samt sosial og energisk er viktig for Thomas. Vårt system har en rekke segmenterings muligheter, og siden de aller fleste tar personlighetstesten ved registrering så fant jeg noen som jeg hadde god tro på.

Jeg fikk henne inn til en samtale hos oss. Det er jo her vi skiller oss markant fra nettdating og Tinder. Ved at vi treffer kandidatene personlig, vil vi jo sikre at personen er den han eller hun utgir seg for å være, både av utseende og av indre kvaliteter. En personlighets/relasjonstest legger føringene, men det er opplevelsen av personligheten i «praksis» som er aller viktigst.

Denne gangen fikk jeg full klaff 🙂 Hun likte godt presentasjonen av ham, og jeg fikk et JA til  presentasjonen av vår ungkar. Typisk nok så skulle vår mann ut på en av sine «eventyrreiser» utenlands, som han vanligvis gjennomfører i vinterhalvåret, så vi får vente med å fortelle hvordan møtet mellom dem ble til neste gang.

Våre kandidater er helt anonyme

I neste innlegg vil jeg fortelle om hva som skjer når begge parter sier ja til og treffes. Jeg vil legge til at de fleste som treffes gjennom Venus & Mars ønsker å være helt anonyme, og det gjelder også kandidaten som nå skal treffe Thomas. Derfor vil vi ikke gå inn i noen avslørende beskrivelse av henne. Men vi vil likevel kunne fortelle hvordan det foregår i praksis når kandidat og kunde treffes gjennom oss. Følg med videre når Thomas er tilbake fra sin eksotiske reise.😊

Les: Mann søker make: Del 1

Av Stine Helene Wergeland Enger

Registrer deg gratis   Kontakt oss   Kontakt Stine   Kartleggingsamtale