Speed Dating 💖 i Bergen, lørdag 20. januar 2024

Speed Dating 💖 i Bergen, lørdag 20. januar 2024

Venus og Mars har startet et nytt Speed Dating samarbeid med hotellet Moxy Bergen. Når voksne single mennesker får mulighet til å møtes i trygge og gode omgivelser skjer det noe magisk. Alltid noen som finner hverandre. 💘 Smilene sitter løst og det er ikke noe som er kleint, stressende eller skummelt.  Vår nye matchmaker i Bergen, Cecilie Hjortland, vil avholde arrangementet.

Moxy tilbyr romantisk stemning og oppsett, i lekre og moderne omgivelser. Det er mulighet for å kjøpe mat og drikke i baren, og vi håper at flere vil bli igjen når speed-datinga er ferdig, for å bli bedre kjent med hverandre. Cecilie blir også med på "After Speed Dating". Ved ønske om overnatting på hotellet er det mulig å få god pris gjennom Cecilie. 

Slik foregår Speed Dating: Kvinnene sitter på eget bord, mens mennene går et bord oppover for hver Speed Date (8 min). Vi legger inn to lange pauser (20 min) som dere kan bruke fritt. Dagen etter får dere en epost med matcher.

Vi garanterer: Dere vil bli kjent med en rekke hyggelige single mennesker. Gang etter gang får vi høre fra deltakerne at det ikke var så kleint og skummelt som de fryktet på forhånd, men heller veldig hyggelig og morsomt å møte likesinnede single i den type naturlig setting. 😊

Begrenset antall plasser! 12 kvinner og 12 menn. Her blir det rift om plassene! 
NB! Aldergruppene er veiledendeDet er mulig å melde seg på der du føler deg hjemme.

Lørdag 20.1.20234  Moxy Bergen Kl. 14.45.00 – 18.00 – Aldersgruppe 25-35 år, 495 kr

Kanskje drømmepartneren din også vil være til stede? Du kommer i alle fall til å møte mange single, som er forberedt på å mingle. 👨‍❤️‍👨

Nysgjerrig på matchmaking?
Les mer om oss og våre referanser, eller hør våre Podkaster

Interesse/påmelding - Bergen   Bli matchet